Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy režisér chystá snímku o vražde slávnej Sharon Tate: V hlavných úlohách DiCaprio a Pitt

Režisér Quentin Tarantino
Režisér Quentin Tarantino (Zdroj: SITA/AP Photo/Laurent Cipriani, File)

Brad Pitt a Leonardo DiCaprio budú znovu spolupracovať s režisérom a scenáristom Quentinom Tarantinom. Ako informovala spoločnosť Sony Pictures, dvojica si zahrá vo filmárovom pripravovanom projekte Once Upon a Time in Hollywood.

Podľa Tarantina je to príbeh, ktorý "sa odohráva v roku 1969 v Los Angeles. Hlavnými postavami sú Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bývalá hviezda westernového televízneho seriálu, a jeho dlhoročný kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). Obaja sa snažia pretĺkať v Hollywoode, ktorý už nespoznávajú. Rick však má veľmi slávnu susedku...Sharon Tate."

Na scenári vraj pracoval päť rokov. "Veľmi sa teším na vyrozprávanie tohto príbehu o L.A. a Hollywoode, ktoré už neexistujú, a nemôžem byť šťastnejší z dynamického spojenia DiCapria a Pitta ako Ricka a Cliffa," uviedol 54-ročný Tarantino vo vyhlásení.

S Pittom už Tarantino spolupracoval na snímke Nehanební bastardi z roku 2009 a s DiCapriom na westerne Divoký Django z roku 2012. Svetová premiéra snímky je predbežne ohlásená na 9. augusta 2019, teda na 50. výročie smrti spomínanej Tate. Tehotnú ju 9. augusta 1969 brutálne zavraždila skupina fanatikov združených okolo Charlesa Mansona. Spolu s ňou prišli o život aj ďalší štyria ľudia.

Viac o téme: Leonardo DiCaprioBrad PittQuentin TarantinoOnce Upon a Time in Hollywood
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu