Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Prvá ukážka pokračovania Fantastických zverov: Taste prútiky, vraciame sa na Rokfort!

Čarodejnícka škola Rokfort
Čarodejnícka škola Rokfort (Zdroj: YouTube/WarnerBrosPictures)

Fanúšikovia magickej ságy o kúzelníckom svete Harryho Pottera sa konečne dočkali. Svetlo sveta totiž uzrel prvý trailer pre pokračovanie Fantastických zverov, v ktorom sa stretneme s množstvom známych postáv. O čom ale snímka s podtitulom The Crimes of Grindelwald (Grindelwaldove zločiny) bude?

Príbeh by sa mal odohrávať istýčas po tom, čo sa temnémučarodejníkovi Gellertovi Grindelwaldovi (úlohu si zopakuje Johnny Depp) podarilo naplniťsvoj sľub z konca prvého filmu (Fantastické zvery a ich výskyt). Utiekol teda z väzeniaMagického kongresu Spojených štátov amerických, ktorý kúzelnický svet poznáskôr pod skratkou MACUSA.

Grindelwald sa vydá na cestu po svete a získa na svoju stranu mnohých nasledovníkov.Jedinú nádej pre čarodejnícky svetpredstavujeAlbus Dumbledore (Jude Law), ktorý je však v tomto časovom období oveľa mladším a ustarosteným mužom, než tým múdrym a rozmarným mágom, akého si pamätáme z filmov o Harrym Potterovi.

Pokiaľ sa už teraz neviete pokračovania dočkať, tak vám prezradíme, že premiéra snímky Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny je na Slovensku naplánovaná na 15. novembra tohto roku. Čo hovoríte na trailer? Tešíte sa na pokračovanie?

Viac o téme: Harry PotterFantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu