Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obľúbený Bumblebee z Transformerov dostáva vlastný film: VIDEO Vraciame sa do 80. rokov

Film Bumblebee Zobraziť galériu (2)
Film Bumblebee (Zdroj: YouTube/Paramount Pictures)

Filmová séria Transformers nám v piatich filmoch predstavila hrdinských Autobotov, ktorí sa museli spoločne postaviť nepriateľom z ďalekého vesmíru. V novom filme sa však vrátime o niekoľko rokov naspäť v čase, aby sme sa pozreli na jeden špeciálny príchod.

Bumblebee (v preklade Čmeliak) rozhodne patrí medzi najobľúbenejších Transformerov. Už od samotného začiatku ho trápila porucha reči, s ktorou si poradil hlavne skrz autorádio. Ešte predtým sa však musel nejakým spôsobom dostať na planétu Zem, pričom bolo už dávno jasné, že Sam Witwicky (z úvodnéhodielu) nebol prvouosobou, ktorú stretol. Tou by mala byť práve herečka Hailee Steinfeld v úlohe Charlie Watson. Tá nájde staručkého chrobáka, ktorého sa rozhodne opraviť. Vtedy však ešte netuší, čo objavila.

Film Bumblebee
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Paramount Pictures)

O réžiu sa postaral Travis Knight, ktorý okrem inéhofiguruje akoprezident úspešného a cenami ovešaného stop-motion štúdia Laika Entertainment. Scenár mala na starostizase Christina Hodson a v projekte by sa mal objaviť aj herec John Cena.Zaujímavosťou je, že ide o vôbec prvý film z tejto série, ktorý režisérsky nezastrešil Michael Bay. Snímky by sme sa v slovenských kinách mali dočkať koncom roka, konkrétne 27. decembra. Máte radi túto známu filmovú sériu? Čo hovoríte na trailer?

Viac o téme: TransformersFilm Bumblebee
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu