Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Komiksovky, biografie, rozprávky aj akčné filmy: Toto nás čaká v druhej polovici roka

koláž - filmové novinky Zobraziť galériu (2)
koláž - filmové novinky (Zdroj: koláž Telkáč)

Prvá polovica roka 2018 priniesla mnoho zaujímavých a lákavých filmov. Tá druhá by jej nemala ostať nič dlžná. Pozrite si, aké filmové novinky nás tento rok ešte čakajú. Tieto jednoducho musíte vidieť.

Ant-Man and the Wasp (5. júl)

Už v najbližších dňoch sa dočkáme prvej romantickej komédie prebiehajúcej v komiksovom svete. Ako Ant-Mana, tak aj tohto pokračovania sa režisérsky chopil Peyton Reed. Nuž, uvidíme, ako sa takáto novinka vydarí.

Hotel Transylvánia 3 (13. júl)

Leto sa rozbehne v rozprávkovom duchu. Animák plný roztomilých príšeriek sa právom dočkal aj tretej časti, pričom réžie sa ujal Genndy Tartakovsky. V tomto pokračovaní bláznivých dobrodružstiev sa Dracula aj ostatné strašidlá vyberú na lákavú dovolenku. Čo ich tam čaká sa dozviete už v najbližších dňoch.


Mohlo by vás zaujímať:Najmilšie filmové strašidlá: Obľúbili si ich deti aj dospelí


The Equalizer 2 (16. august)

Spomínate si na skvelý akčný thriller s Denzelom Washingtonom v hlavnej úlohe? August tohto roku prinesie jeho pokračovanie. Opäť sa réžie ujal Antoine Fuqua a tiež sa môžeme tešiť na famózneho Denzela Washingtona.

Mary Queen of Scots (13. september)

Fanúšikov historických filmov istotne poteší historicko-životopisná dráma o živote škótskej kráľovnej Márie Stuartovej. V úlohe hlavnej hrdinky sa predstaví Saoirse Ronan, ktorá sa neskôr stane úhlavnou nepriateľkou Margot Robbie v úlohe anglickej kráľovnej Alžbety I.


Mohlo by vás zaujímať:Mladá, krásna a nadaná: Margot Robbie nie je žiadna slečinka, hrá hokej a loví divoké prasatá


Venom (4. október)

Fanúšikovia komiksových hrdinov, hoci v tomto prípade antihrdinu, už netrpezlivo očakávajú snímku Venom. Má ísť o temnejší a dospelejší film, ako je väčšina súčasných komiksoviek. Producenti potvrdili, že inšpiráciu hľadali aj v snímkach Deadpool, Logan či príbehu o Dr. Jekyllovi a Mr. Hydeovi. V tomto prípade zasadol na režisérsku stoličku Ruben Fleischer a v úlohe Venoma sa predstaví fantastický Tom Hardy.

Grinch (9. november)

Kto by nepoznal zeleného odporcu Vianoc? Nuž, ale ak by ešte niekto taký existoval, môže to napraviť už 9. novembra, kedy sa dočkáme nového spracovania. Toho sa režisérsky ujal Peter Candeland a Yarrow Cheney. Tentokrát pôjde o menej strašidelnú verziu a hlas Grinchovi prepožičal Benedict Cumberbatch.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (15. november)

Dumbledore vs. Grindelwald. Jedna z najlepších knižných vedľajších dejových línií sa síce do série o Harry Potterovi nedostala, no našťastie sme sa dočkali Fantastických zverov. Druhá časť prequelovej série je zasadená do začiatku minulého storočia a Albusa Dumbledora zastihne vo veku 48 rokov. Dej dvojky nadviaže tam, kde skončila atraktívna prvá časť. A či nadviaže táto séria aj na úspešné príbehy o Harry Potterovi? Uvidíme.


Mohlo by vás zaujímať:Kaderníčka, tesár či kuchár: Kedysi boli veľkými hviezdami, dnes pracujú ako bežní smrteľníci


Bohemian Rhapsody (27. december)

Nová snímka Dextera Fletchera, ktorý nahradil Bryana Singera, je zrejme najočakávanejšou biografiou. Príbeh Freddieho Mercuryho a kapely Qeeen už totiž čakal na sfilmovanie skutočne dlho. Pôvodne mal slávneho speváka hrať komik Sacha Baron Cohen, no neskôr od projektu odstúpil. Úlohu po ňom získal Rami Malek. Ako sa jej zhostí, uvidíme koncom decembra.

Marry Poppins Returns (27. december)

V rovnakom čase sa môžeme tešiť aj na návrat legendárnej Marry Poppins, tentokrát s talentovanou Emily Blunt v hlavnej úlohe. Réžie ďalšieho oživeného Disney pokladu sa chopil Rob Marshall, ktorý má s muzikálmi skúsenosti. Dej aj obdobie by malo byť rovnaké ako v prípade knižného príbehu. Otázkou je, čo nové dokáže priniesť.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu