Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Keď sa dieťa zrazu stane superhrdinom: Jedno slovo ho premení na nezastaviteľného muža

Shazam! Zobraziť galériu (2)
Shazam! (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Ako sme už spomínali včera, v San Diegu momentálne prebieha slávny Comic Con a štúdio Warner Bros. sa na ňom pokúša zlepšiť reputáciu s rozporuplným DCEU (DC Extended Universe). Uverejnili preto trailer pre Aquamana, ktorého stvárni Jason Momoa, známy zo seriálu Game of Thrones. Dnes vám predstavujeme druhého hrdinu. Je ním 14-ročný chlapec, ktorý získa neuveriteľné schopnosti. A zachová sa presne tak, ako tušíte. Pripravte sa na porciu humoru a zábavy.

Všetci v sebe máme superhrdinu, chce to len malé kúzlo, aby sme ho dostali na povrch. V prípade Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zakričať jedno slovo - SHAZAM!, a tento štrnásťročný chlapec sa premení v dospelého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Dostal totiž dar od prastarého čarodejníka. Vnútri je to stále dieťa, takže Shazam predvádza to, čo by každý štrnásťročný chlapec na jeho mieste robil s týmito superschopnosťami - bavil sa!

Zabudnite na odfláknutú Justice League: VIDEO Sólovka Aquamana vám doslova vyrazí dych

Vie lietať? Má röntgenové videnie? Dokáže vystreliť blesky zo svojich dlaní? Dokáže sa vyhnúť školským testom? Shazam testuje limity s bezohľadnosťou dieťaťa. Svoje schopnosti však musí ovládnuť veľmi rýchlo, aby sa mohol postaviť diabolským silám, ktoré má v moci Dr. Thaddeus Sivan (Mark Strong).

Shazam!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Na režisérskej stoličke sedel David F. Sandberg. O scenár sa postarali hneď dvaja ľudia, konkrétneHenry Gayden aDarrenLemke. Druhý menovaný má na svojom konte napríkladanimák Shrek Forever After.Celkovo snímka vyzerá, že bude ašpirovať na titul najvtipnejšieho projektu zo stajne DCEU. Premiéry snímky sa dočkáme už v apríli. Čo hovoríte na trailer vy?

Viac o téme: Film Shazam!Warner Bros. DC Comics
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu