Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlí chlapci sú spať! Veľkolepé oznámenie Willa Smitha: VIDEO Je to oficiálne, zlato

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/Will Smith)

Pred vyše dvadsiatimi rokmi uzrela svetlo sveta komédia Michaela Baya Bad Boys. V hlavnej úlohe sa predstavili Will Smith a Martin Lawrence. V roku 2003 sa film dočkal pokračovania. Zdá sa, že tvorcovia sa budú snažiť oživiť úspech. Hlavní predstavitelia totiž oznámili, že po pätnástich rokoch nakrútia tretie pokračovanie.

A je to tu. Zlí chlapci sú späť. Hlavní protagonistikultovej komédie z 90. rokov oznámili na sociálnej sieti Instagram, že komédia Bad Boys sa dočká tretieho pokračovania. Will Smith zverejnil krátke video, v ktorom nadšene oznamujú svojim fanúšikom, že sa to naozaj deje.

Je to oficiálne, zlato

Dlhoočakávané tretie pokračovanie je tu. Na pláži spoločne oznámili svojim fanúšikom, že Bad Boys 3 sa stane skutočnosťou. „Toto je naozaj bláznivé, len počkajte,“ povedal Smith na videu. Potom namieril kameru na Martina Lawrenca a nadšene skričal. „Je to oficiálne, zlato! Je to oficiálne. Bad Boys 3 sa naozaj deje. Je to oficiálne,“ hovorili obaja s nadšením.

„Dobre, to nateraz stačí. Viac toho nezvládnete,“ dodal herec. Takmer v tom istom čase na svojom Instagram informáciu potvrdil aj Martin Lawrence, ktorý zverejnil aktuálnu fotku seba a Willa Smitha blízko jednej z pláží v Los Angeles.

K videu napísal Bad Boys Forever (Zlí chlapci navždy), čo bude aj podtitul tretieho pokračovania. Tretie pokračovanie sa plánuje už od roku 2008 a o šesť rokov na to sa začalo o treťom dieli hovoriť aj oficiálne. Zdá sa, že trvalo ďalšie štyri roky, kým sa tretie pokračovanie stalo naozaj realitou. Zatiaľ nie sú známe žiadne ďalšie podrobnosti, no snímka by sa mala podľa všetkého dostať do kín v roku 2020.

Viac o téme: Will Smith Martin LawrenceBad Boys
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu