Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Toy Story sa vracia: Pripravte sa na veľkolepý návrat do sveta hračiek

Toy Story
Toy Story (Zdroj: SITA/AP Photo/Disney Pixar)

Od premiéry dojímavej tretej časti známej Toy Story už ubehlo neskutočných osem rokov. Pred nedávnom sa však spoločnosť Pixar rozhodla aj napriek pomerne uzavretej trilógii oznámiť štvrtú časť. Dnes sme sa konečne dočkali prvého teaser traileru a dátumu premiéry!

Prvé Toy Story v roku 1995 spôsobilo v kinematografii revolúciu. Išlo o vôbec prvý kompletne animovaný celovečerný film, ktorý dorazil do kín. Každýďalšídiel bolnádhernou jazdou do čarovného sveta hračiek, v ktorom sa vždy niečo dialo. Mnoho fanúšikov však považovalo príbeh po tretej časti za ukončený. V Pixare si očividne povedali, že sa pokúsia prekonať dokonalú tretiu časť a pustili sa do prípravy pokračovania. V ňom sa vrátia aj všetci naši známi hrdnovia ado príbehu zasiahne nová hračka menom Forky, vyrobená z jednorázovej plastovej vidličky.

Dej je zatiaľ zahalený rúškom tajomstva, no na režisérskej stoličke sedel skúsenýJosh Cooley, ktorý už pracoval na množstve animovaných hitochako napríklad The Incredibles či Ratatouille. Pokračovania milovaného Príbehu hračiek sa dočkáme už budúci rok v júni, pričom je už teraz jasné, že to bude skutočne stáť za to.

Viac o téme: Toy Story 4
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu