Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Denník Princeznej sa po rokoch vracia: VIDEO Anne Hathaway potvrdila kráľovský návrat

(Zdroj: Youtube)

Zdá sa, že sa po rokoch dočkáme pokračovania. Denník princeznej v hlavnej úlohe s Anne Hathaway sa vracia. Samotná herečka potvrdila, že už existuje scenár pre tretie pokračovanie. Po vyše pätnástich rokoch príde na svet tretí diel romantickej tínedžerskej komédie, ktorá si pred rokmi získala srdcia mnohých divákov.

Pred takmer takmer osemnástimi rokmi uzrela svetlo sveta romantická tínedžerská komédia Denník princeznej. Škaredé káčatko Mia sa jedného dňa dozvedela, že má kráľovské korene. V roku 2004 sa film dočkal pokračovania. Dnes je isté, že po vyše 15-ich rokoch sa dočkáme tretieho pokračovania.

Scenár je na svete

V šou Watch What Happens Live s Andym Cohenom to potvrdila samotná herečka. „Existuje scenár pre tretí film,“ odpovedala diváčke na otázku. „Je tu scenár. Ja to chcem robiť, Julie (Julie Andrews, pozn. red.) to chce robiť a aj Debra Martin Chase, naša producenta to chce robiť. Všetci veľmi chceme, aby sa to udialo,“ povedala.

Napriek jej nadšeniu viac detailov neprezradila a bola opatrná. „Nechceme to však začať robiť, kým to nebude perfektné, pretože ten projekt milujeme rovnako, ako vy,“ vysvetila Hathaway. „Je to pre nás rovnako dôležité, ako aj pre vás, preto nechceme zatiaľ prezrádzať viac detailov, kým to nebude pripravené,“ dodala na adresu tretieho pokračovania herečka, ktorá stvárnila vo filme hlavnú úlohu.

Pre Anne Hathaway bola úloha Mie v mnohom kľúčová. Dostala sa ňou do povedomia divákov a odvtedy sa objavila v mnohých snímkach. Julie Andrews, ktorá si zahrala jej kráľovskú babičku, by sa znova mala predstaviť aj v treťom diele. Dúfajm, že sa máme na čo tešiť.

Viac o téme: Anne HathawayDenník princeznej
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu