Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po dlho očakávaných Avengers sa tešte na nového Spider-Mana: Toto o ňom potrebujete vedieť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Sony Pictures)

Tieto mesiace sú pre Marvel maniakov tie najobľúbenejšie. Ako by aj nie, keďže v marci sme si užívali Captain Marvel, na konci apríla prichádza dlhoočakávané pokračovanie Avengerov a po nich nasleduje druhá časť Spider-Mana: Ďaleko od domova. A práve na poslednú zmienenú Marvelovku sa pozrieme bližšie. Čo o nej vieme a potrebujeme vedieť?

Už sú to dva roky, odkedy sme uzreli prvý samostatný film o Spider-Manovi z dielne MCU. Skvelé dobrodružné scifi s dávkou humoru a hlavnemladou hviezdouTomom Hollandom sa zapáčilo divákom. Tento rok sa môžeme tešiť na pokračovanie. Aj keď, pri Marvelovkách majú jednotlivé filmy postupnosť, a tak ťažko predpokladať, ako to celé nakoniec dopadne, keďže nás tento mesiac čaká ešte premiéra Avengers: End Game. Preto je aj ďalšia časť o pavúčom mužovi zahalená rúškom tajomstva a sedí na začiatku neznámej budúcnosti MCU. Čo alezatiaľ vieme?

Natáčanie filmu sa začalo v júli 2018 a zabalilito16. októbra. Na premiéru sa môžeme tešiť 4. júla 2019. Spider-Manpríde v novom obleku, čo vidno natraileria rovnako sa v ňom Tom Holland predstavil v šou Jimmyho Kimmela.

Podľa už spomínanéhodlhoočakávaného traileru, ktorý nám poskytli v januári tohto roka, vieme, že sa do pokračovania vráti Zendaya ako Parkerova spolužiačka Michel Jonesová, spolu s jehokamarátom Nedom.Marisa Tomei sa opäť vo filme objaví ako Petrova teta May Parkerová.

Robert Downey Jrprezradil, že sa do filmu nevráti ako Iron Man. Úlohu mentora tentoraz preberieSamuelL. Jackson ako Nick Fury. Možeme tedapovedať, že tento rok "patrí" práve jemu, keďže sa mu dostalo veľkéhopriestoru aj v Captain Marvel (kde v mnohých prípadoch až zatienilhlavnú postavu) a vyzerá to tak, že určitý priestor bude mať aj v pokračovaní Spider-Mana.

Napriek tomu, že vo filmeneuvidíme Iron Mana, sa tu opäťobjaví jeho asistent Jon Favreauako Happy Hogan. Turecký herec Numan Acar bol do filmuobsadený doúlohyDimitriho, ktorý je podľa komiksujedenz pôvodných nepriateľov Petra Parkera.Novú postavu Mysteriasi zahrá Jake Gyllenhaal, čo potvrdil začiatkom decembra 2019 a v akcii sme ho mohli vidieť v samotnom traileri.

I just realized I’m not playing Spider-Man.

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal),

O čo vo filme pôjde?

KeďžeAvengers: Endgameešte len tento mesiac prichádza do kín, je príliš skoro hádať celkové pokračovanie filmu alebo ako to bude pokračovať vMCU. Vieme však, že pokračovanie sa točí okolo európskej cesty, na ktorú Peter ideso svojimi spolužiakmi.

Zdá sa, že chce na ceste vypustiť roluSpider-Mana, ale samozrejme, že sa to nakoniec nestane ačoskoro bude musieť využiť všetky svoje schopnosti. Čo je pre mnohých novinkou, ďalšípríheh oSpider-Manovivrajzačnelenniekoľko minútpotom, kde sa skončíštvrtáčasťAvengers.

Podľa predstaviteľa Neda Jacoba Batalona sa zdá, že Mysterio budeskutočne dobrý chlap, čo podporuje aj prvý trailer,pretože pomáha Spider-Manoviv Benátkach s Hydro-Manom. No možno to bude celé inak... Jacob Batalon tiež chcel, aby sa vo filme objavil ajVenom. Noje veľmi nepravdepodobné, že by saEddie Brock stal súčasťou MCU.

VšetciSpider-Mani pokope v jednom filme?

Vedeli ste o tom, že vznikla petícia, aby si v novom filme zahral aj ikonický predstaviteľ pavúčieho mužaTobey Maguire?... Ako donášač pizze. Fanúšikovani potom doplnili,aby si tú pizzu objednal druhý predstaviteľ Spider-Mana Andrew Garfield.Či sa petícia vyplatila anaozaj sa to vyplní a uvidímetroch Spider-Manov pokope, zistíme až v samostnom filme. Ale bola by to pecka, čo myslíte?

Po dlho očakávaných Avengers
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Photo © Columbia Pictures)

Aj keď je okolo filmumnožstvo otáznikov a vďaka tomu sa ho už nevieme dočkať, jedno je však isté. Film Spider-Man: Ďaleko od domova bude isto dôležitýmkúskom puzzle v budúcnosti MCU.

Viac o téme: MarvelTom HollandSpider-Man: Ďaleko od domova
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu