Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kto je ďalší? Hrôzy internetu po slovensky: VIDEO Na filme sa podieľala aj Celeste Buckingham!

(Zdroj: YouTube/Kto je ďalší?)

Internet môže byť nebezpečné miesto. Hovorí o tom aj nový slovenský film s názvom Kto je ďalší?, inšpirovaný skutočnými udalosťami z rôznych kontinentov. Tvorcovia snímky, ktorá rozpráva o kontroverzných témach, "o ktorých musíme hovoriť, lebo nikdy nevieme, kto je ďalší", prichádzajú s oficiálnym trailerom k novému filmu. Informovala o tom PR manažérka Olga Valentová.

Film režiséra Mira Drobného (Rytmus, sídliskový sen) je vyrozprávaný jazykom dnešnej generácie. Otvára aj tému sexuálneho zneužívania detí. Premiéra snímky je naplánovaná na 22. augusta, no už teraz sa teší mimoriadnym úspechom. "Kritické filmové oko festivalov nadchla aktuálnosť a jedinečnosť tém, ktorým sa venuje," poznamenala Valentová.

Hudba je univerzálny jazyk

Hudobne sa na filme podieľali speváčka Celeste Buckingham, slovenská raperka Aless Capparelli, britský spevák Liam Adams či americká hviezda, ktorá má na konte aj niekoľko nominácií na Grammy, Demi Lovato. Prvú skladbu priniesla speváčka Celeste Buckingham, ktorej pieseň Go Away sa ocitla aj v americkom hudobnom rebríčku Billboard.

Emotívna pieseň s názvom #Voiceless má byť jej osobnou výpoveďou a aj preto sa Celeste rozhodla participovať na novom filme. "Mám osobné skúsenosti, ktoré sú podobné tým z filmu, čo sa týka príbehu sexuálneho zneužitia. Verím, že hudba je univerzálnym jazykom a že cez ňu vieme riešiť aj témy, ktoré sú niekedy až príliš náročné na bežnú debatu," komentovala spoluprácu na filme. "Dúfam, že ľudia sa po zhliadnutí tohto filmu zamyslia nad svojimi blízkymi, ktorí si možno niečím podobným prešli alebo prechádzajú, a nebudú ich za to súdiť, ale práve naopak, im budú oporou," dodala.

V hereckom obsadení figurujú mená ako Peter Brajerčík, autorka jedného zo soundtrackov Aless Capparelli, a nechýbajú ani hviezdy svetového formátu. Medzi nimi Brian Caspe, modelka Angela Nikolau, ktorá rada lozí po najvyšších budovách sveta, či mladí ruskí "rooftopperi" Vadim Makhorov a Vitalij Raskalov.

Viac o téme: Celeste BuckinghamKto je ďalší?
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu