Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tvorcovia konečne oznámili štvrtú fázu Marvelu: VIDEO Epické pokračovanie Doctora Strangea

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Invision)

Marvel zahájil fázu štyri. S trhákom Avengers: Endgame a najnovším prírastkom Spider-Man: Ďaleko od domova sa úspešne ukončila jedna etapa marvelovského vesmíru - fáza tretia. Ocitli sme sa niekde na rozmedzí. Tvorcovia však ešte ani zďaleka nekončia.

Novým filmom z dielne Marvelu bude pokračovanie Doctora Strangea, ktoré nazvali Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Dátum premiéry je stanovený na 7. mája 2021. Film predstavil šéf Marvelu Kevin Feige,režisér Scott Derrickson a predstaviteľ Doctora Strangea Benedict Cumberbatch v sobotu na Comic-Cone v San Diegu.

Benedict Cumberbatch a Elizabeth Olsen na Comic-Cone
Zobraziť galériu (3)
Benedict Cumberbatch a Elizabeth Olsen na Comic-Cone  (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Invision)

Štvrtá fáza zahájená

Snímka by sa mala sústrediť na interdimenzionálne hry. Podľa režiséra má ísť o prvý horor z dielne marvelovského vesmíru. Prekvapením na záver bola prítomnosť ďalšieho člena tímu Avengers. Ide o Scarlet Witch, ktorú stvárnila Elizabeth Olsen. Film by mal byť úzko prepojený s minisériou WandaVision, ktorá bude mať premiéru tesne pred filmom a vysvetlí sa v nej, za akých okolností sa Wanda a Strange spoja.

Pôjde o 27. film z dielne Marvelu a štvrté dielo štvrtej fázy Marvelu. Súčasťou tejto fázy by mali byť aj ďalšie filmy ako Black Widow,The Eternals,Shang-Chi: The Legend of The Ten Rings,Doctor Strange and the Multiverse of Madness,Thor: Love and Thunder a Blade a ďalšie minisérie.

Tvorcovia konečne oznámili štvrtú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Invision)

Viac o téme: MarvelBenedict CumberbatchDoctor Strange
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu