Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Úspešný krimi seriál má novú hviezdu: Ide o zabudnutý talent Realu Madrid

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram Mocro Maffia)

Krimi seriál Mocro Maffia je na Slovensku veľkou neznámou, ale v Holandsku sa teší slušnej popularite. Tá zrejme naratie ešte viac, pretože v novej sérii bude hrať známy futbalista.

Royston Drenthe už ako dvadsaťročný prestúpil v roku 2007 za 13 miliónov libier z Feyenoordu Rotterdam do Realu. Ešte predtým sa stal najlepším hráčom európskeho šampionátu do 21 rokov a bol považovaný za jeden z najväčších talentov na svete. Svoj hviezdny potenciál ale nedokázal naplniť, až sa v roku 2016 vytratil z profesionálnych trávnikov.

Royston Drenthe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Medzitým si stihol zahrať za španielsky Hércules, anglický Everton, ruský Vladikavkaz či Baniyas v Emirátoch. Po dvoch rokoch začal minulú sezónu hrať za Spartu Rotterdam, no dnes nastupuje za Kozakken Boys v poloprofesionálnej tretej holandskej lige.

Oveľa viac mu to ide mimo ihriska, kde sa z neho stal okrem iného raper (pseudonym Roya2faces) a najnovšie aj herec. V seriáli, ktorý približuje zločiny drogového podsvetia v Amsterdame, bude hrať postavu s menom Frenkie Prof. Premiéru mal 11. októbra 2018 a len nedávno sa diváci dočkali druhej série, ktorá sa začala kvôli koronavírusu vysielať skôr, než sa predpokladalo. 

O svoje dojmy sa podelil aj samotný Royston Drenthe: „Nový hráč nahlásený! Nastal čas a po dlhom tichu môžem konečne oznámiť, že ma uvidíte v seriáli Mocro Mafia. Nemôžem sa dočkať. Som viac než nadšený, že vám môžem ukázať druhú stranu Roystona, ale dúfam, že sa vám bude páčiť rovnako ako mne," napísal na Instagrame.

Viac o téme: Mocro MaffiaRoyston Drenthe
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu