Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Seriál o Jordanovi žne úspech. Aký bude dokument o poslednej sezóne Kobeho Bryanta?

Kobe Bryant
Kobe Bryant (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Carlson)

Z poslednej sezóny tragicky zosnulého basketbalistu Kobeho Bryanta by mal vzniknúť podobný dokument ako The Last Dance (Posledný tanec), ktorý mapuje poslednú majstrovskú sezónu Michaela Jordana a Chicaga Bulls.

Aj Bryanta detailne sledoval v ročníku 2015/16 počasjeho lúčenia s NBA natáčací štáb. Film z nazbieraného materiálu by podľa Baxtera Holmesa z ESPN mohol byť k videniu za pár rokov.

"Ten štáb mal k nemu nevídaný prístup ako nikto iný. Umožnili sme im natáčať všetko, čo liga dovolila, a niekedy aj viac, keď sme sa akoby nepozerali," uviedol John Black, bývalý hovorca Los Angeles Lakers, za ktorých Bryant hral celú kariéru v NBA.


Mohlo by vás zaujímať:Uviazli ste v karanténe? Možno je najvyšší čas konečne dobehnúť všetky tieto skvelé seriály


Päťnásobný šampión zámorskej ligy tragicky zahynul koncom januára pri páde vrtuľníka aj so svojou trinásťročnou dcérou a ďalšími ľuďmi. Ešte pred svojou smrťou vraj Bryant stihol časť natočeného materiálu zhliadnuť.

Televízna stanica ESPN teraz s úspechom vysiela desaťdielnydokument o Jordanovi a tíme Chicaga z ročníka 1997/98, kedy získal posledný zo svojich šiestich titulov. Premiérový diel videlo vyše šesť miliónov divákov, čo bola najvyššia sledovanosť dokumentárneho filmu na tomto kanáli v histórii.

Viac o téme: Kobe Bryant
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu