Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lovci pokladov sa dočkajú tretieho pokračovania: Disney z nich plánuje vytvoriť aj seriál

Lovci pokladov (National Treasure)
Lovci pokladov (National Treasure) (Zdroj: Walt Disney Pictures)

Dvojica filmov s názvom Lovci pokladov sa medzi divákmi tešila pomerne veľkej obľube. Tržby síce boli solídne, no odborníci a recenzenti nešetrili kritikou. Plány na pokračovanie sa tak na dlhú dobu uložili k ľadu. Všetko ale nasvedčuje tomu, že po takmer 15-tich rokoch sa dočkáme pokračovania. A nielen toho!

Pre Bena Franklina Gatesa (Nicolas Cage) nie je história iba suchým výpočtom toho, čo sa v dávnej a zabudnutej minulosti udialo. Pre neho je história živá, vitálna, a občas ponúka možnosť nájsť neuveriteľné poklady. Po ohromujúcom nájdení pokladu templárov sa Ben stal najznámejším hľadačom pokladov na svete, hoci on dáva prednosť označeniu "strážca pokladov".

V Černobyle si zahral hlavnú úlohu: Kto je herec, ktorý stvárnil sovietskeho fyzika Legasova?

Po tom, čo sa mu podarilo odhaliť všetko, čo v sebe skrývala Kniha tajomstiev (oficiálny podtitul pokračovania) sa ale muselo mnohé zmeniť. Podľa všetkého sa v tretej časti stretne celé staré osadenstvo, ktorých bude čakať úplne nové dobrodružstvo. Na scenári sa už údajne pracuje, pričom tvorcovia prezradili ešte jednu novinku.

Disney+, streamovacia platforma, na ktorej si odbije premiéru aj tretia časť, ráta aj so seriálom na motívy filmov. Tvorcovia neprezradili, či sa dočkáme regulérneho pokračovania v seriálovej podobe, no v hre je vraj aj možnosť, že by sme sa mohli pozrieť na udalosti, ktorej predchádzali prvej časti. Jedno je isté, čaká nás ešte mnoho príbehov zo sveta lovcov pokladov.

Viac o téme: DisneyNicolas CageLovci pokladovNational Treasure
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu