Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Borat je späť! Sacha Baron Cohen mal tajne natočiť dvojku: Toto VIDEO spustilo lavínu špekulácií

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Photo © Twentieth Century-Fox Film Corporation)

Už je to 14 rokov, čo uzrel svetlo sveta kontroverzný film Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa, alebo jednoducho len Borat, v ktorom Cohen s filmovým štábom putoval po USA a uvádzal do rozpakov nič netušiacich ľudí, ktorí sa domnievali, že sú svedkami natáčania skutočného dokumentu pre kazašskú televíziu. A teraz všetko nasvedčuje tomu, že Borat je späť.

Minulý mesiac si na sociálnych sieťach všimlo množstvo ľudí zábery, na ktorých je vidieť, ako Sacha Baron Cohen niečo natáča v Los Angeles ako Borat, teda jedna z jeho najobľúbenejších postáv, ktorú diváci milujú. Na videu je jasne vidieť Cohena v jeho ikonickom sivom obleku, s hustými fúzmi, ako šoféruje opotrebovaný žltý pickup, pričom ho natáča nejaký štáb.

Weby ako LadBible a AVclub už skôr tvrdili, že najrôznejšie zdroje z Hollywoodu vídajú Cohena, ako obchádza štúdiá a púšťa "niečo" producentom, pričom sa povráva, že ide o druhého Borata. Najnovšie po niekoľkých týždňoch od tajomného videa, ktoré si mnohí vykladali okrem filmu skôr ako to, že natáča druhú sériu podarenej relácie Who is America?, však portál Collider exkluzívne oznámil, že Borat 2 už je natočený a dokonca premietaný pre niekoľkých ľudí z filmovej brandže.

Cohen ako Borat v jednotke
Zobraziť galériu (3)
Cohen ako Borat v jednotke  (Zdroj: Photo © Twentieth Century-Fox Film Corporation)

Detaily deja však stále zostávajú neurčité a objavujú sa len slabé vodítka. Jedno je však isté, Borat už nie je málo známou kazašskou televíznou osobnosťou, ktorú hral v pôvodnom filme z roku 2006. Verejnosť teda vie, o koho v súčasnosti ide, a aj kvôli tomu sa predpokladá, že ak je to naozaj pravda, bude úplne iný ako jednotka.

"Jeden zdroj film označil ako „Cohen hrá Borata, ktorý hrá Cohena“, ale keď sme tento príbeh zverejnili, ďalší zdroj tento popis vyvrátil ale stále potvrdil existenciu projektu," uvádza portál. Podľa niektorých zverejnených informácií by sa v ňom Borat mal snažiť dobyť Hollywood ako veľká filmová hviezda po tom, čo sa preslávil vďaka jeho prvému filmu a robiť jeho novinársku prácu "inkognito".

Borat je späť! Sacha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo © Twentieth Century-Fox Film Corporation)

Zatiaľ nie je jasné, kedy sa dostane do kín, a či vlastne a nebude skôr premietaný cez streamovacie platformy. Viaceré portály hovoria o tom, že by sme ho mali vidieť už tento rok. Podľa portálu Collider niektorí veria, že bude vydaný pred voľbami v snahe osloviť mladších voličov. Každopádne sa necháme prekvapiť.

Viac o téme: Sacha Baron CohenBorat 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu