Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Obľúbená rozprávka Tom a Jerry smeruje na plátna: VIDEO Prvý trailer k filmu... Bude iný, ako čakáte

(Zdroj: Repro foto Totalfilm.cz)

Malí aj veľkí vo vytržení! Obľúbená rozprávka Tom a Jerry smeruje na filmové plátna. Aj keď si na snímku ešte počkáme, keďže jej premiéra je plánovaná na marec 2021, už teraz si môžete pozrieť, na čo by ste sa mali tešiť. Zverejnili totiž prvý trailer.

Tom a Jerry sú späť a tentoraz spôsobujú zmätok v jednom z najstarších hotelov v New Yorku. Nejde však o krátke príbehy, ako sme boli pri tejto rozprávke zvyknutí. Obľúbená dvojica totiž smeruje na filmové plátna. Nová snímka Tom a Jerry vracia fanúšikom legendárnu mačku a myš novým spôsobom - pôjde o "hranú" komédiu v kombinácii s animovanými postavičkami.

Film režíruje Tim Story, ktorý má na konte snímky ako Taxi, Policajtov švagor, či Fantastická štvorka. Producentom je Chris DeFaria, scenár napísal  Kevin Costello. Prvý trailer k filmu zverejnila spoločnosť Warner Bros. Pictures.

Príbeh filmu a prvé reakcie na trailer

Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela na Manhattane, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka, ktorú stvárňuje americká hviezda Chloë Grace Moretzová, si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Hon kocúra a myši vzápätí skoro zničí nielen jej kariéru a nadchádzajúcu svadbu, ale aj skoro celý hotel. 

Títo dvaja nepriatelia sa tak musia naučiť spolupracovať s organizátorkou svadby, pretože si uvedomujú, že niekto zo zamestnancov hotela aktívne pracuje proti všetkým trom. A keď vezmeme do úvahy 80. rokov existencie vzájomnej rivality mačky a myši, určite uvidíme niečo nové.

Prvé reakcie však nie sú také, ako asi tvorcovia očakávali. Pod postom oficiálneho twitterového účtom "Tom a Jerry Movie", v ktorom zverejnili upútavku na film, sa stretli so zmiešanými ohlasmi. "Toto vyzerá hrozne," reagoval po vzhliadnutí jeden komentujúci. Podobné názory mali aj ďalší. Jeden napísal, že mu tam chýba starý Tom a Jerry, viacerí sa však pýtali, prečo nemohli urobili klasický animovaný film. Našli sa však aj takí, ktorí sa na film tešia a hodnotenia si nechajú až po jeho vzhliadnutí. Každopádne, necháme sa celkovým výsledkom prekvapiť.

Viac o téme: Tom a Jerry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu