Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Režisérska verzia komiksovky Justice League dostáva dátum premiéry: Dočkáme sa jej už v marci

Batman, Wonder Woman a Flash vo filme Justice League Zobraziť galériu (2)
Batman, Wonder Woman a Flash vo filme Justice League (Zdroj: Warner Bros, DC Comics)

Podľa oznámenia HBO Max bude mať celovečerný film štúdií Warner Bros. Pictures a DC Justice League Zacka Snydera z pôvodnej produkcie HBO Max premiéru na tejto platforme vo štvrtok 18. marca. Film Justice League Zacka Snydera bude naraz uvedený vo všetkých teritóriách, kde HBO vysiela, vrátane HBO GO na Slovensku a v Čechách.

Premiéru filmu sprevádza vydanie mnohých ďalších produktov naprieč platformami spoločností WarnerMedia a DC, a to vrátane soundtracku vydaného prostredníctvom spoločnosti WaterTower Music či tematickej kolekcie od Warner Bros. Autorom scenára filmu Justice League je Chris Terrio, ktorý na podobe príbehu spolupracoval so Zackom Snyderom a Willom Beallom.

Slávna herečka z filmu Pozri, kto to hovorí: Zo sexsymbolu tučibombou, dnes ju nespoznáte

Postavy vychádzajú z komiksov DC a Superman od autorov Jerryho Siegela a Joe Shustera. Producentmi filmu sú Charles Roven a Deborah Snyder, medzi ďalších producentov patrí Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio a Ben Affleck.

Justice League
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: DC)

Pokiaľ ste snímku v kinoverzii ešte nevideli, priblížime vám jej dej. Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný sa postarať o to, aby Supermanova (Henry Cavill) obeť neprišla na zmar. V Justice League spoja svoje sily s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánujú zjednotiť tím superhrdinov, ktorí majú zachrániť svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov.

Takáto úloha sa ukáže byť ťažšia, než si Bruce predstavoval, lebo každý z nováčikov v tíme zvádza boj s vlastnou minulosťou, ktorú musí nechať za sebou, aby zvládli spojiť svoje sily a vytvoriť jedinečné spoločenstvá hrdinov. Spoločne tak Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) dúfajú, že na záchranu planéty pred zloduchmi, akými sú Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a ich strašnými úmyslami ešte nie je príliš neskoro.

Viac o téme: PremiéraWarner Bros.Justice LeagueHBO Max
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu