Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Návrat legendárnej filmovej série je za rohom: Pozrite si ukážku z Rýchlo a zbesilo 9

Záber z filmu F9 (Rýchlo a zbesilo 9)
Záber z filmu F9 (Rýchlo a zbesilo 9) (Zdroj: YouTube/The Fast Saga)

Už je to viac ako rok, čo sme sa dočkali prvej ukážky pre pokračovanie legendárnej automobilovej série s názvom Rýchlo a zbesilo. Ako mnoho iných filmov, aj tento potrápila pandémia koronavírusu, ktorá sa postarala o odklad na 27. mája 2021. Tvorcovia sa preto pripomínajú novými zábermi.

Filmová séria Rýchlo a zbesilo je pre štúdio Universal zlatou baňou. Niet sa teda čo čudovať, že už čoskoro sa v kinách dočkáme premiéry deviatej časti, ktorá ani zďaleka nebude tou poslednou. Nasledovať totiž bude aj desiata časť, ktorá by mala byť dokonca rozdelená na dva filmy a navždy tak uzavrieť túto milovanú automobilovú sériu, kde hrá hlavnú úlohu rodina. 

Fantastické TV TIPY: Užite si filmy plné kúziel, mimozemských vojen i neuveriteľných dobrodružstiev

Réžiu tohto filmu si zobral na starosti Justin Lin, ktorý stál za kamerou aj v prípade 3., 4., 5. a 6. časti. Vracajú sa všetci herci z predošlého filmu, s výnimkou The Rocka a Jasona Stathama. Toto rozhodnutie prišlo preto, že nedávno dostali vlastný film, no hovorilo sa aj o tom, že ako partia sa všetci príliš nepohodli.

Veľkým prekvapením pre fanúšikov je však návrat Hana, ktorý zomrel ešte v spin-offe s názvom Tokio Drift. Nakoniec to ale vyzerá tak, že svoju smrť iba nafingoval, aby sa o neho prestala zaujímať Yakuza. Nižšie si môžete pozrieť ukážku, ktorú tvorcovia zverejnili v rámci tohtoročného Super Bowlu, ktorý sa konal v noci z nedele na pondelok. 

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloVin Diesel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu