Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Netflix ukázal trailer pre svoj nový film: Takéto superhrdinky ste ešte rozhodne nevideli

Záber z filmu Thunder Force
Záber z filmu Thunder Force (Zdroj: YouTube/Netflix)

Fenomén superhrdinských filmov je tu s nami už niekoľko rokov a nič nenasvedčuje tomu, že by sa v blízkej budúcnosti malo niečo zmeniť. Netflix však ukazuje, že sa dá vybrať aj inou cestou, než na akú sme zvyknutí.

Do hlavných postáv snímky Thunder Force sa totiž tvorcovia rozhodli obsadiť Melissu McCarthy a Octaviu Spencer. Lydia a Emily, najlepšie kamarátky už od detstva, sa stretávajú v dospelosti. Jedna z nich sa snaží vytvoriť sérum, ktoré umožní komukoľvek získať schopnosti superhrdinov, aby sa mohli postaviť proti zmutovaným záporákom v meste.

Kritici o Zlatých glóbusoch: Nikto ich už nepotrebuje!

Nič však nejde podľa plánu a nakoniec sú iba ony dve jediné, ktoré získajú nadľudské schopnosti. Nezostáva im teda nič iné, ako sa postaviť na odpor voči zloduchom a spoločne za zvukov tvrdej hudby nakopať zadok každému, kto si to zaslúži. 

O réžiu sa postaral Ben Falcone (The Boss, Life of the Party) a okrem vyššie spomínanej dvojice sa vo filme objavia aj herci Jason Bateman, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Melissa Leo či Tyrel Jackson Williams. Premiéra na Netflixe je naplánovaná na 9. apríla. Dáte projektu šancu?

Viac o téme: Melissa McCarthyOctavia SpencerThunder Force
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu