Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Má 270kg a ukája sa pri gay porne: Filmu The Whale sa ľudia nevedia dočkať... KONEČNE zverejnili trailer!

Brendan Fraser Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser (Zdroj: A24)

LOS ANGELES - Medzi najočakávanejšie filmy súčasnosti rozhodne možno zaradiť drámu s názvom The Whale, v ktorom stvárnil ústrednú postavu Brendan Fraser (53). Obľúbený herec sa po rokoch vrátil pred filmové kamery a veru, mnohí mu predpovedajú Oscara. V týchto dňoch konečne uzrel svetlo sveta trailer k filmu a verejnosť je nadšená.

Brendan Fraser bol svojho času na hereckom výslní. Fanúšikov si získal napríklad účinkovaním v počinoch Kráľ džungle, Múmia, či Zmluva s diablom. Potom sa však zo sveta šoubiznisu vytratil a stiahol sa do úzadia. Podľa medializovaných informácií trpel depresiami, mal zdravotné problémy, vyrovnával sa s následkami sexuálneho násilia a dokonca mu skrachovalo manželstvo...

Brendan Fraser vo filme Kráľ džungle.
Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser vo filme Kráľ džungle.  (Zdroj: Walt Disney Pictures)

Po rokoch sa sympatický herec vracia na výslnie. A to vo veľkom štýle. Stvárnil totiž ústrednú postavu vo filme The Whale. Ide o príbeh profesora literatúry Charlieho, ktorý váži neuveriteľných 270 kg. K nim sa dopracoval po smrti svojho milenca Alana, ktorý paradoxne trpel anorexiou a vyhladoval sa na smrť. Charlie po jeho odchode hľadá útechu v jedle až napokon je taký obézny, že nevychádza zo svojho domu. 

Podľa medializovaných informácií je film plný scén, ktoré divákom nepochybne vyrazia dych. Brendan napríklad musel stvárniť aj to, ako masturbuje nad gay pornom. 

Brendan Fraser
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: A24)

Charlieho zároveň trápi vzťah s jeho 17-ročnou dcérou Ellie. Tú i jej matku pred rokmi opustil práve kvôli romániku s Alanom. Skontaktuje sa s ňou a túži dohnať zameškané. Nie je to však jednoduché. Dospievajúce dievča je zo svojho otca znechutené.

VIDEO: Trailer k filmu The Whale. 

Znechutení ale rozhodne nie sú jedinci, ktorí už film videli na špeciálnej premiére počas filmového festivalu v Benátkách, či tí, čo videli trailer k filmu. Ten síce tvorcovia zverejnili len v týchto dňoch a trvá iba minútu, avšak internet je plný nadšených reakcií. 

„Ak si niekto zaslúži comeback, tak rozhodne Brendan. Tento chlapík je tak talentovaný. Je úžasné, že mu režisér Darren Aronofsky dal šancu,” znie jedna z reakcií. „Trailer je úžasný a už sa neviem dočkať celého filmu. A Brendan si za svoj výkon určite zaslúži Oscara,” pridávajú sa ďalší z nadšených fanúšikov. Čo na trailer k filmu The Whale hovoríte vy?

Prečítajte si tiež: 

Hviezda Múmie po rokoch mimo šoubiznisu: Opäť na výslní a... Miluje túto kočku!

Viac o téme: Brendan FraserThe Whale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu