Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

NÁVRAT Willa Smitha po škandále na Oscaroch: Pohľad na neho trhá srdce... TOTO sa dialo na pľaci!

Will Smith počas udeľovania Oscarov takto udrel moderátora Chris Rocka Zobraziť galériu (3)
Will Smith počas udeľovania Oscarov takto udrel moderátora Chris Rocka (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello)

LOS ANGELES - Will Smith (54) si na uplynulom ročníku Oscarov vyrobil poriadny škandál, keď priamo na pódiu dal facku moderátorovi - komikovi Chrisovi Rockovi (57). Dôvodom boli nevhodné poznámky smerom k jeho žene. Hoci reakcie verejnosti na toto konanie boli rôzne, je neodškriepiteľné, že slávny herec má talentu na rozdávanie. Najnovšie ho predvádza vo filme s názvom Emancipation, ktorého nakrúcanie muselo byť mimoriadne náročné.

Will Smith v spomínanom počine Emancipation stvárnil otroka, ktorého vzali od svojej rodiny. Pred svojím osudom a otrokármi sa usiluje uniknúť a pridá sa k Union Army, čo je jeho jediná šanca ako získať slobodu, či vrátiť sa k svojím blízkym. 

Inšpiráciou pre film, ktorý režíroval Antoine Fuqua, boli fotky z roku 1863, ktoré zachytávajú zbičovaný chrbát istého Afroameričana. Okrem Willa Smitha v dráme účinkujú aj Ben Foster, Grant Harvey, či Aaron Moten. Na streamovacej službe Apple TV+ bude dostupný od 9. decembra. 

VIDEO: Trailer k filmu Emancipation. 

Smithov škandál z Oscarov vyvolal u ľudí rôzne reakcie, vrátane poriadnej kritiky. Režisér filmu Antoine Fuqua však v rozhovore pre Vanity Fair prezradil, že Will Smith je hádam najmilší človek, akého kedy stretol. „Hovorím to naozaj úprimne. Na pľaci boli milý ku každému. Chodil okolo, ľudí objímal, podal si s nimi ruku. Museli sme ho zastaviť, lebo COVID. Točili sme scény, kde, ležali mŕtvoly. Tí komparzisti tam boli vo veľkých horúčavách a on im dával zo svojich peňazí za ich výdrž a odhodlanie,” uviedol.  

NÁVRAT Willa Smitha po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Apple TV+)

NÁVRAT Willa Smitha po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Apple TV+)

Viac o téme: Will Smith Emancipation
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu