Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózne ODHALENIE o dokumente Harryho a Meghan: Fuj! Nechutne klamú celý svet

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Netflix)

LOS ANGELES - Tak toto nevyšlo! Už od prvej chvíle, ako bol zverejnený pútavý trailer k pripravovanému dokumentu Harry & Meghan, bolo jasné, že to rozpúta veľké vášne a silné emócie. Spomínaný počin by mal byť na Netflixe dostupný od 8. decembra. Avšak sprevádza ho poriadny škandál...

Toto im na dôveryhodnosti nepridá! Princ Harry a jeho manželka Meghan sa rozhodli, že viac nechcú mlčať. V spolupráci s Netflixom vznikla ich osobná spoveď, v ktorej odkryli svoje súkromie a otvorene hovorili o vzťah v kráľovskej rodine. „Nikto nevidí, čo sa deje za zavretými dverami,” uviedol v upútavke Harry. „Musel som urobiť všetko, aby som ochránil svoju rodinu,” tvrdil tiež.

Diváci majú možnosť prostredníctvom šiestich častí spoznať príbeh ich lásky a dozvedia sa tiež viac o okolnostiach, ktoré ich prinútili odísť od kráľovskej rodiny. Dvojica už v minulosti naznačovala, že s nimi nepekne zaobchádzali, stretli sa s rasizmom a nedočkali sa podpory v čase, keď niekdajšia herečka prechádzala psychicky náročným obdobím, keď dokonca rozmýšľala nad samovraždou. 

Škandalózne ODHALENIE o dokumente
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Netflix)

Harry a Meghan pred kamerami svojne vyhlasujú, že chcú odhaliť skutočnú pravdu. Avšak... Ako upozornil The Sun, v pasážach, keď má byť znázornené, ako sú obeťami paparazzov a bulvárnych fotografov, divákov nechutne oklamali. 

VIDEO: Trailer k filmu Harry&Meghan. 

Už v prvom traileri sa objavil záber, na ktorom je dav bulvárnych fotografov. Ako vyšlo najavo, ide o fotku, ktorá vznikla na premiére filmu Harry Potter a dary smrti v roku 2011, teda v čase, keď sa tí dvaja ešte ani vôbec nepoznali. 

Škandalózne ODHALENIE o dokumente
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Netflix)

Mrazivé pocity má u diváka vyvolať aj záber na osamoteného paparazzi fotografa, ktorý pôsobí dojmom, akoby na nich číhal u nich doma. Avšak ide o fotku, ktorá vznikla, keď bol spravodajský fotograf normálne oficiálne dohodnutý kvôli návšteve arcibiskupa Desmonda Tutu. 

Škandalózne ODHALENIE o dokumente
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Netflix)

Klamstvom je aj záber na skupinku fotografov, ktorí sa tlačia okolo auta. Ako vyšlo najavo, ide o záber, keď pasažierom v aute bol bývalý právnik Donalda Trumpa - Michael Cohen, ktorý  bol v roku 2019 obvinený z podvodov. 

Škandalózne ODHALENIE o dokumente
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Netflix)

V dokumente je tiež záber na skupinu fotografova a kameramanov. Opäť raz to ale nemá dočinenia s Harrym a Meghan, ale ide o zábery spred súdu z minulého roka, kde bola vypovedať britská sexbomba Katie Price.

Spoločnosť Netflix, ani samotný pár tieto odhalenia zatiaľ nijako nekomentovali. Expertka na kráľovskú rodinu - Ingrid Seward si však vo svojich vyjadreniach nekládla servítku pred ústa. „Toto bolo veľmi nedbalé. Oslabuje to Harryho slová o ochrane jeho rodiny a celé ho to degraduje,” uviedla pre The Sun. 

Škandalózne ODHALENIE o dokumente
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: HarryHarry&MeghanMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu