Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MEGA ťažké natáčanie slovenskej novinky: Zlaňovanie hory a... Stroskotali v 40 stupňovom výpeku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: cinemart)

BRATISLAVA - Necelý mesiac pred premiérou zverejňujú tvorcovia česko-slovenskej snímky Smolu nosíš ty, láska oficiálny trailer. „Bola to príjemná jazda so super ľuďmi, z čoho sa veľmi teším. Verím, že tú úžasnú atmosféru, ktorú sme počas nakrúcania zažívali my, pocítia aj ľudia v kinách,“ hovorí režisér.

Podľa Samuela Spišáka je to film o dobrodružstve, zábave a romantickej láske. „Diváci sa môžu tešiť na príjemný letný príbeh plný nevtieravého humoru, krásnych situácií, charakterov s hĺbkou, a fantastických hercov, ktorí majú čo hrať,“ opisuje filmár, pre ktorého je snímka Smolu nosíš ty, láska prvým väčším režisérskym počinom.

MEGA ťažké natáčanie slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cinemart)

Nálada počas nakrúcania bola výnimočná aj podľa producentky filmu Michaely Čobejovej. „Všetko klapalo ako hodinky. A to aj napriek tomu, že to bolo občas náročné. Napríklad, pri scénach na mori sme mali 5 člnov a prekladali sme sa z plachetnice na rýchločln, z neho na druhý čln... Ako suchozemci v tom nie sme zbehlí,“ vysvetľuje herečka a pokračuje: „Mali sme ťažké scény. Naháňanie na motorke v tuneli, stroskotanie na pustom ostrove pri výpeku 40 stupňov, či zlaňovanie v horách... Aj napriek tomu sme si to všetci užili,“ dodáva Michaela Čobejová.

MEGA ťažké natáčanie slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cinemart)

V romanticko-dobrodružnom filme Smolu nosíš ty, láska, ktorý v produkcii Sardinka Production uvedie do slovenských kín CinemArt 15. júna 2023, účinkujú aj Ivan Franěk, Jakub Štáfek, Leona Skleničková, Ady Hajdu, Marko Igonda či Kristína Tormová.

Viac o téme: LáskaSmolu nosíš ty
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu