Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Epický boj najväčších superhrdinov: Videli ste najnovší trailer Batman vs. Superman?

(Zdroj: internet)

Spoločnosť Warner Bros. zverejnila prostredníctvom služby YouTube nový trailer filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, ktorý sa má do slovenských kín dostať 24. marca. Krátke video zobrazuje obľúbených komiksových hrdinov bojujúcich proti sebe.

V závere sa objaví aj Wonder Woman a nechýba ani Lex Luthor. Upútavka mala svetovú premiéru v stredu večer v americkom televíznom programe Jimmy Kimmel Live!, pričom ju uviedol predstaviteľ Batmana Ben Affleck.

V snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti si úlohu Supermana zopakoval Henry Cavill, ktorý sa v tejto úlohe po prvý raz predstavil v snímke Muž z ocele (2013). Batmana v nej hrá spomínaný Affleck, v role Wonder Woman diváci uvidia Gal Gadot a ako Lex Lethor sa predstaví Jesse Eisenberg.


Mohlo by vás zaujímať: Filmy, ktoré vo svete dostali stopku: Máte šťastie, že ste práve tieto videli


Obsadenie filmu dopĺňajú Jason Momoa (Aquaman), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred) alebo Laurence Fishburne (Perry White). Réžiu má na starosti Zack Snyder, ktorý má na konte filmy ako Úsvit mŕtvych (2004), 300 (2006), Strážcovia (2009), Ga'Hoole: Legenda o strážcoch (2010) či Sucker Punch (2011). Režíroval tiež spomínaného Muža z ocele.

Celý trailer k filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016)

Viac o téme: BatmanSupermanBen Affleck
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu