Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodski herci opäť spolu: John Wick okúsi silnú matrixovú dvojku!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: internet)

Americký herec, režisér a producent Laurence Fishburne sa objaví v pripravovanom filme John Wick 2. Päťdesiatštyriročný rodák z Augusty v štáte Georgia sa tak znova predstaví po boku kanadského herca Keanu Reevesa, s ktorým si zahral v trilógii Matrix.

Správu potvrdili Fishburneovi zástupcovia, podľa ktorých by sa mal herec objaviť v menšej úlohe. Päťdesiatjedenročný Reeves, ktorý opätovne stvárni titulnú postavu, zas prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil ich spoločnú fotografiu z filmu Matrixu vedľa záberu z nakrúcania novinky.

Hollywoodski herci opäť spolu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter/Keanu Reeves)


Mohlo by vás zaujímať:Návrat chladnokrvného zabijaka: Opäť sa dočkáme tej najlepšej akcie


Hollywoodski herci opäť spolu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Svoje úlohy z prvej časti si zopakujú aj Bridget Moynahan, John Leguizamo a Ian McShane. Okrem nich sa v trileri predstavia rapper Common či austrálska modelka a herečka Ruby Rose. O réžiu sa opäť postará Chad Stahelski, avšak tentoraz bez spolupráce s Davidom Leitchom. Presný dátum uvedenia snímky na trh zatiaľ nie je známy. Očakáva sa však, že by sa mala dostať do kín v roku 2017.

Hollywoodski herci opäť spolu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Laurence Fishburne je známy najmä ako Morpheus zo spomínaných filmov Matrix (1999), Matrix Reloaded (2003) a Matrix Revolutions (2003). Na konte má nomináciu na Oscara z roku 1994 za stvárnenie Ikea Turnera v hudobnej životopisnej snímke Tina (1993). Okrem toho si zahral napríklad vo filmoch Tajomná rieka (2003), Kiss Kiss Bang Bang (2005), Atentát v Ambassadore (2006), 21: Oko berie (2008), Predátori (2010), Muž z ocele (2013) alebo Rudderless (2014). V rokoch 2008 až 2011 hral doktora Raymonda Langstona v seriáli C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000) a v novom seriálovom spracovaní Hannibala stvárňoval v rokoch 2013 – 2015 Jacka Crawforda.

Trailer k filmu John Wick 2 (2016)

Viac o téme: Keanu ReevesMatrixJohn WickLaurence Fishburne
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu