Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia Kapitána Ameriku sa majú na čo tešiť: Objaví sa tam aj tento hrdina

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: screenrant.com)

Spoločnosť Marvel zverejnila prostredníctvom služby YouTube nový trailer očakávanej snímky Captain America: Civil War, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 5. mája. V krátkom videu sa okrem titulného hrdinu v podaní Chrisa Evansa objavil aj Spider-Man, ktorého si zahral 19-ročný Angličan Tom Holland.

Fanúšikovia a fanúšičky môžu alter ego Petra Parkera vidieť až v závere upútavky, bojujúceho na strane Iron Mana (Robert Downey Jr.) proti Kapitánovi Amerikovi. Samostatná snímka o hrdinovi, ktorého v minulosti stvárnili Tobey Maguire a Andrew Garfield, by sa mala dostať do kín v júli 2017.

Okrem neho sa v najnovšom traileri objavili aj ďalší známi komiksoví hrdinovia ako Čierna vdova (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman), Crossbones (Frank Grillo) či Hawkeye (Jeremy Renner).


Mohlo by vás zaujímať: Ste zvedaví, čo ponúkne filmový svet? Pozrite si prehľad snímok na rok 2016


Fanúšikovia Kapitána Ameriku sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

V snímke Captain America: Civil War si ďalej zahrajú napríklad aj Paul Rudd (Ant Man), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), William Hurt (Thunderbolt), Sebastian Stan (Winter Soldier) alebo Daniel Brühl (Baron Zemo). O réžiu titulu sa postarali bratia Anthony a Joe Russovci, ktorí spolu nakrútili aj komiksovku Captain America: Zimný vojak (2014). Scenár napísali Christopher Markus a Stephen McFeely.

Viac o téme: Robert Downey Jr.Kapitán AmerikaChris Evans
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu