Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vojnová dráma sa dočká netradičného obsadenia: Po boku Toma Hardyho spevák z boybandu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Anglický hudobník Harry Styles známy z chlapčenskej skupiny One Direction, si zahrá v pripravovanej vojnovej dráme Dunkirk. V snímke z obdobia druhej svetovej vojny, zachytávajúcej evakuáciu britskej armády z mesta Dunkirk v roku 1940, sa predstaví po boku hercov Toma Hardyho, Kennetha Branagha, Marka Rylancea a Fionna Whiteheada.

O úlohách momentálne rokujú aj Jack Lowden a Aneurin Barnard. Pre 22-ročného rodáka z mesta Redditch pôjde o vôbec prvú filmovú úlohu. Pripravovaná snímka vznikne pod taktovkou anglicko-amerického filmára Christophera Nolana. Štyridsaťpäťročný rodák z Londýna je tiež autorom scenára a producentom pripravovanej novinky. Slovenská premiéra je naplánovaná na 20. júla 2017.

Vojnová dráma sa dočká
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Harry Edward Styles sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu v marci roku 2015 opustil.


Mohlo by vás zaujímať: Fanúšikovia Kapitána Ameriku sa majú na čo tešiť: Objaví sa tam aj tento hrdina


Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom.Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

Viac o téme: Tom HardyHary Styles
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu