Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná vražda, spiknutia aj moderný muzikál: Jeseň v kinách bude plná hitov

(Zdroj: Marvel.com, Twitter.com, internet)

Jeseň bude nabitá dlhoočakávanými snímkami, v ktorých sa objavia naozaj zvučné mená. Ponúkame vám prehľad filmov, ktoré by ste si v najbližších mesiacoch nemali nechať ujsť.


Október


Dievča vo vlaku (6.10.)

Rachel jazdí každý deň do práce vlakom okolo domu jej bývalého manžela. Teraz tam však býva so svojou novou manželkou. O pár domov ďalej býva pár, ktorý takisto vídava každý deň z vlaku, preto si ich nazvala pre seba Jess a Jason.Na jednej strane im závidí, ale na druhej praje šťastie. Jedného dňa však stane niečo, čo obráti jej život naruby. Jess zmizne. V hlavnej úlohe sa predstaví Emily Blunt.

Inferno (13.10.)

Tom Hanks sa predstaví v ďalšej snímke na motívy knihy Dana Browna. Tentokrát sa však diváci môžu tešiť na skutočné peklo na zemi. Langdon stratí vedomie a preberie sa v talianskej nemocnici. Stratil pamäť a jediným jeho spojencom sa stáva doktorka, ktorá by mu mohla pomôcť získať späť spomienky. Spoločne sa pokúsia zabrániť globálnemu spiknutiu.

Účtovník (27.10.)

Ben Affleck ako Christian Wolff - matematický génius. Má lepší vzťah k číslam ako s ľuďom. Svoje schopnosti využíva ako účtovník, nie však hocaký. Pracuje pre niekoľko najnebezpečnejších zločineckých organizácií na svete. Keď mu však hrozí odhalenie, prijme aj legálneho klienta. Odhalili nezrovnalosti v účtovníctve, no až keď okolo Christiana začne stúpať počet mŕtvych, začne tušiť, že sa niečo deje.


November


Doctor Strange (3.11.)

Ďalšia dlho očakávaná marvelovka by sa do kín mala dostať začiatkom novembra. V hlavnej úlohe sa predstaví Benedict Cumberbatch. Príbeh je o svetoznámom neurochirurgovi Dr. Stephenovi Strangeovi, ktorý po strašnej autonehode stratí možnosť používať ruky. Keď ho medicína sklame, rozhodne sa ísť hľadať riešenia inde. Jeho kroky ho zavedú na miesto známe ako Kamar-Taj. V ňom získa po výcviku magické schopnosti, no zároveň bude stáť pre voľbou: vráti sa k pôvodnému životu, alebo bude chrániť svet pred temnými silami?

Trollovia(3.11.)

Justin Timberlake spravil Trollom obrovské promo pesničkou Can´t Stop the Feeling, ktorú napísal špeciálne pre túto rozprávku. Diváci sa môžu tešiť na príbeho malých postavičkách, ktoré sa vo svojom malom svete musia vysporiadať s nebezpečenstvom, ktoré narušilo ich život. Či sa im to podarí, to sa aj tí najmenší dozvedia už v novembri.

Snowden (10.11.)

Jedna z najväčších káuz za minulé roky sa dočká filmovej verzie. Režisérom snímky o Edwardovi Snowdenovi je oscarový Oliver Stone a hlavnú úlohu si zahrá vynikajúci Joseph Gordon-Levitt. Po rôznych dokumentoch sa v celovečernej snímke dočkáme príbehu o odpočúvaní ľudí po celom svete cez všetky možné technológie, ktoré majú v domácnosti. Príbeh jedného muža, ktorý sa rozhodol toto tajomstvo vyzradiť.


Mohlo by vás zaujímať:


Prvý kontakt (10.11.)

Po celom svete pristáli vesmírne lode a tí najvyšší sú nútení zostaviť elitný tím na čele s odborníčkou a lingvistkouLouise Banksovou (Amy Adams). Zatiaľ čo zvyšok sveta je na pokraji globálnej vojny, Louise sa spolu so svojím tímom snaží zistiť, aké majú mimozemšťania úmysly. Bude však musieť podniknúť kroky, ktoré ohrozia nielen jej vlastný život, ale aj osud celého ľudstva.

Nočné zvieratá(24.11.)

Susan opustila svojho manžela pred viac než 20 rokmi, no všetka minulosť sa vráti s rukopisom a žiadosťou o jeho prečítanie. Ponorí sa do príbehu Tonyho, ktorému znásilnili a zavraždili manželku aj dcéru. Napokon však začne pochybovať o vlastnom manželstve a vzťahoch okolo seba. V hlavnej úlohe Amy Adams a Jake Gylenhall.


December


Spojenci (1.12.)

Vďaka rozruchu okolo rozvodu Brada Pitta a Angeliny Jolie a diskutovanej nevery Pitta s Marion Cotillard bude zrejme návštevnosť tejto snímky vysoká.Max Vatan (Brad Pitt) pracuje ako spojenecký špión, zároveň predstiera manželstvo s odbojárkou Marianne Beausejour (Marion Cotillard). Marianne je odbojárkou, ktorá pracuje v nemeckých budovách a pre Maxa je vzácnym zdrojom informácií. Počas nebezpečnej hry sa však do seba zamilujú a presťahujú sa do Londýna. Idylka sa však má čoskoro skončiť. Max sa totiž o svojej žene dozvie šokujúce informácie.

Rogue One (15.12.)

Ak patríte k fanúšikom sérií filmov StarWars, prídete si v akomsi medzistupni na svoje. Rogue One: Star Wars Story je prvým filmom z novej série samostatných snímok Lucasfilmu. Odkrýva príbeh skupiny netradičných hrdinov, ktorí majú splnili takmer nemožnú úlohu: ukradnúť plány Hviezdy smrti.

Collateral Beauty (15.12.)

Po tragédii, ktorá sa stala newyorskému pracovníkovi reklamnej agentúry (Will Smith) sa mu život začne rúcať. Po smrti dcéry sa zmenil, prestal sa usmievať a jeho existencia mu viac nedávala zmysel. Napriek tomu však písal listy. Nepísal ich niekomu konkrétnemu - adresoval ich smrti, láske a tak ďalej. Čo keď jedného dňa naozaj stretnete smrť či lásku? Zmení sa pohľad na život aj po takejto osobnej tragédii?

La La Land (29.12.)

Tvorcovia tejto snímky sa rozhodli, že svetu chýba moderný muzikál. Hlavné úlohy tvorí iskriaci pár - Emma Stone a Ryan Gosling - si diváci vychutnajú romantický a netradičný muzikál. V srdci Los Angeles servíruje herečka Mia kávu, kým jazzový hudobník Sebastian si musí vystačiť s hraním na klavír v páchnucich baroch. Zoznámi sa s Miou a obaja sa do seba zamilujú. Obaja však majú svoje ciele a pre ich vzťah to môže mať naozaj fatálne dôsledky.

Viac o téme: Amy AdamsBrad PittWill Smith Marion CotillardSnowdenEmily Blunt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu