Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Silná novoročná nádielka: Toto sú najočakávanejšie filmy roku 2018

Koláž novinky 2018 Zobraziť galériu (3)
Koláž novinky 2018 (Zdroj: koláž Telkáč)

Pre niekoho nový rok znamená jedinečné príležitosti, začiatky či predsavzatia. Pre filmových maniakov zase veľkolepé novinky. A týchto sa už nevieme dočkať.

Insidious: The Last Key

Rok 2018 sa začne poriadne hororovo. Hneď na začiatku, 4. januára, sa totiž dočkáme štvrtej časti hororovej série Insidious. Tá divákom predstaví tajomnú minulosť známej démonologičky Elise, ktorá kedysi žila v neveľkom meste v Novom Mexiku. Jej domov i život sa však kvôli temným silám obrátili hore nohami. Teraz sa kvôli novému klientovi musí vrátiť naspäť a popasovať sa so svojou minulosťou.

Fifty Shades Freed

Ďalšie očakávané pokračovanie.Záverečná časť filmovej série Fifty Shades príde do našich kín 8. februára. Diváci sa v nej okrem erotických scén dočkajú manželského zväzku hlavných postáv, ale aj hrozby nevyriešených účtov z minulosti.


Mohlo by vás zaujímať:Nakrúcanie kultového Sám doma bolo plné zaujímavostí: Prečítajte si tie najlepšie!


Peter Rabbit

Rok 2018 prinesie aj adaptáciu rozprávkovej knihy o zajačikovi Petrovi od spisovateľky a ilustrátorky Beatrix Potter. Kniha, ktorú sipo odmietnutiach vydavateľstiev nakoniec vydala sama, zožala obrovský úspech. Na plátna kín privedie tento čarovný príbeh režisér Will Gluck. Dobrodružstvá malého zajačika Petra a jeho kamarátov si v našich kinách budete môcť pozrieť od 9. februára.

Black Panther

V polovici februára uzrie svetlo sveta nová marvelovka sledujúca dobrodružstvo vojaka T´Challa. Ten sa po smrti vlastného otca, kráľa Wakandy, vracia do Afriky, aby sa stal novým kráľom. Čaká ho tam však nepríjemná hrozba aj zrada. Mladý panovník tak bude musieť povolať svojich spojencov a ako Black Panther poraziť nepriateľov. Slovenská premiéra je naplánovaná na 15. februára.


Mohlo by vás zaujímať:Bez nich by to nebolo ono: Tieto vedľajšie postavy z rozprávok zbožňujeme!


Avengers: Infinity War

Najväčšia komiksová udalosť roka 2018 sa v našich kinách odohrá 4. mája. Obrovská tímovka by mala priniesť poriadnu dávku humoru, akcie, skvelé obsadenie a množstvo obľúbených postáv, v ktorých sa snáď nenarobí chaos.

Deadpool 2

Perfektná komédia plná skvelých a chytľavých hlášok sa dočká aj svojho pokračovania. Slovenská premiéra filmu Deadpool 2 je naplánovaná na 31. mája. Už podľa prvého traileru je úplne jasné, že sa máme na čo tešiť. Snáď sa dočkáme takej zábavy, akú nám tvorcovia a herci naservírovali v prvej časti.

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka

Deťmi aj dospelými milovaný animák sa zaslúžene dočká aj tretej časti, ktorá do našich kín príde 12. júla. Vtipné osadenstvo zo známeho hotelu sa vyberie na dovolenku. Počas výletnej plavby sa samotný Dracula zamiluje do krásnej kapitánky. Tá je však dcérou obávaného lovca upírov. Dá sa vôbec takáto situácia na mori zvládnuť? Jedno je však isté, poriadna dávka humoru nás neminie.

Rodinka úžasných 2

Leto prinesie aj dlho očakávaný animák od Pixaru. Nekonečných 14 rokov ubehlo od prvej časti, takže fanúšikovia sú viac ako len netrpezliví. Osudy obľúbenej rodinky budeme sledovať presne od momentu, kde sa skončila prvá časť. Hlava rodiny ostane doma na rodičovskej dovolenke, Elastina bude bojovať so zloduchmi a najmladší člen konečne prejaví svoje superschopnosti. Rodinka úžasnýchpríde do slovenských kín 2. augusta.


Mohlo by vás zaujímať:Úspešný Eddie Redmayne: Perfekcionista, ktorý dokonale zahrá muža aj ženu!


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Prvá časť Fantastických zverov očarila nielen hereckou zostavou, ale aj príbehom či vizuálnym stvárnením. Niet sa čomu čudovať, že sa už všetci fanúšikovia tešia na pokračovanie. V ňom sa opäť dočkámeznámych tvárí a konečne aj viac Johnnyho Deppa. Dátum slovenskej premiéry ešte nie je istý, no zrejme to bude podobne ako v Českej republike, kde sa druhej časti dočkajú 15. novembra.

Aquaman

V predvianočnom šialenstve si budete môcť oddýchnuť pri snímke o Aquamanovi, ktorú bude z režisérskej stoličky riadiť fantastický James Wan. Podvodný svet a Jasona Momoa v hlavnej úlohe si budete môcť pozrieť v našich kinách od 21. decembra.

Viac o téme: Black PantherAquamanInsidious: The Last KeyFifty Shades FreedPeter Rabbit
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu