Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

My sme Venom: VIDEO Tom Hardy sa v novej marvelovke mení na monštrum

Venom, Tom Hardy
Venom, Tom Hardy (Zdroj: ITAfilm)

Keď spoločnosť Sony Pictures vydala prvé zábery z dlho očakávaného komiksového hitu Venom, nechala mnohých fanúšikov v napätí. Rovnomenné krvilačné alter ego fotografa Eddieho Brocka, ktorého si zahrá charizmatický Tom Hardy, v ňom totiž chýbalo. Práve vydaný oficiálny trailer však fanúšikov určite uspokojí. Venoma je v ňom viac než dosť.

Keď sa fotograf Eddie Brock stane hostiteľom nebezpečného mimozemského symbionta, stáva sa z neho jedna z najväčších hrozieb pre ľudstvo, no najmä pre neho samého.

Z nového traileru je jasné, že Venom bude oveľa temnejší a dospelejší film ako väčšina súčasných komiksoviek. Producenti tvrdia, že určitú inšpiráciu hľadali vo filmoch ako Logan a Deadpool či kultovom príbehu o Dr. Jekyllovi a Mr. Hydeovi.

Schizofrenický vzťah medzi hlavným hrdinom a mimozemským symbiontom však určite ponúkne veľa priestoru aj na humor. O rovnováhu medzi akciou a vtipom sa postará jeden z najpovolanejších, režisér Ruben Fleischer, známy hororovou komédiou Zombieland.

Ten mal na pľaci k dispozícii trojicu z najväčších hereckých talentov v súčasnom Hollywoode. Okrem Toma Hardyho sa vo Venomovi objaví Michelle Williams (Prekliaty ostrov, Všetky prachy sveta) či stále populárnejší Riz Ahmed (Star Wars: Rogue One).

Pri tejto kombinácii je favorit na najnavštevovanejší film jesene jasný. Tom Hardy ako Venom sa v slovenských kinách objaví od 4. októbra 2018. Na vaše plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.

Viac o téme: Tom HardyVenom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu