Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Režisér La La Landu si vezme pod krídla ďalší projekt: VIDEO Tentokrát pristane na mesiaci

(Zdroj: YouTube/Universal Pictures)

Režisér snímok Whiplash a La La Land si vezme pod krídla ďalší príbeh. Tentokrát ide o biografickú drámu o prvom človeku, ktorý vstúpil na povrch Mesiaca. Neila Armstronga, člena misie Apollo 11, si zahrá Ryan Gosling, ktorý s Damienom Chazelleom spolupracoval už predtým.

Skutočný príbeh o prvom astronautovi na Mesiaci je už teraz podľa kritikov strhujúcim zážitkom. First Man sa dočkal druhého oficiálneho traileru. Zdá sa, že Chazelleovi nerobí problém žiaden žáner a divákov ohromí aj biografickou snímkou.

Brilantný zážitok

Neil Armstrong ako prvý vstúpil na povrch Mesiaca. V 60. rokoch bola takáto misia považovaná za mimoriadne rizikovú a v tej dobe aj nemožnú. No podarilo sa a Armstrong sa zapísal do dejín. FIrst Man zrejme zabojuje aj na oscarovom poli.

Ukážka režisérovej najnovšej snímky, ktorá sa líši od jeho predchádzajúcich hudobných počinov, je plná emócií, napätia a naozaj pôsobivých scén a obrazov. First Man sa dočkal premiéry na filmovom festivale v Benátkach a prvé ohlasy hovoria za všetko. Zrejme budeme svedkami hitu jesennej filmovej sezóny. Okrem Goslinga uvidíme ajClaire Foy, Pabla Schreibera, Kylea Chandlera, Ciarána Hindsa, Jasona Clarkea, Coreyho StollačiChristophera Abbotta.Na Slovensku sa film dočká premiéry 11. októbra.

Viac o téme: Ryan GoslingDamien ChazelleFirst ManNeil Armstrong
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu