Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je to tu! Marvel zverejnil PRVÝ trailer pokračovania Avengers: VIDEO V hre je epický a temný zážitok

(Zdroj: YouTube/Marvel Entertainment)

Fanúšikovia marveloviek sa konečne dočkali. Tvorcovia zverejnili prvý trailer k štvrtému dielu Avengers. Spolu s ním zverejnili aj názov snímky. Avengers: Endgame. Po poslednom dieli sú všetci v očakávaní, čo sa stane po Thanosovom lúsknutí prstom. Takmer polovica hrdinov, ktorí chránili ľudí pred zloduchmi, je preč. Rovnako aj polovica ľudstva. Thanos dotiahol svoj plán do konca. Teraz je na zvyšku, aby sa popasovali s následkami.

Fanúšikovia marveloviek sa po dlhšom čakaní konečne dočkali prvých záberov filmu Avengers 4. Aj Avengers: Infinity War sa dočkalo pred premiérov len niekoľkých videí, takže divákov v kine čakalo množstvo prekvapení i nových záberov.

Prvé zábery zpokračovaniaAvengers

Zdá sa, že to tak bude aj teraz. Trailer toho veľa neprezrádza. No všetkým je jasné, že to bude veľkolepé, temné a epické. Či sa Thanos objaví aj v ďalších marvelovkách, zatiaľ nie je známe. S určitosťou sa však dá povedať, že si ho podajú Thor, Iron Man či Kapitán Amerika. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť.

O réžiu sa opäť postarajú Joe a Anthony Russovci. Scenár má na starosti Christopher Markus a Stephen McFeely, ktorí sa podieľali aj na scenári k snímkam Zimný vojak, Občianska vojna či Infinity War. Snímka by mala mať na Slovensku premiéru 25. apríla budúceho roka. V budúcich dieloch však diváci zrejme neuvidia nikoho, kto v poslednej časti zomrel. Aspoň tak to avizovali tvorcovia pred niekoľkými mesiacmi. Krátko po zverejnení videa sa na internete objavil aj oficiálny plagát. Neostáva nám nič iné, len počkať pár mesiacov na zrejme obrovský zážitok.

Viac o téme: MarvelAvengersChris HemsworthRobert Downey Jr.Endgame
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu