Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Nachystajte sa na humor i potoky sĺz: Nový animák od Pixaru sa dotkne priamo vašej duše

Soul (Duša)
Soul (Duša) (Zdroj: YouTube/Pixar)

Za posledné dve dekády sme sa mnohokrát presvedčili, že keď štúdio Pixar prinesie nejaký animák, razom je z toho obrovský hit, ktorý si užijú deti aj dospelí. Spomenúť môžeme vynikajúce Toy Story, V hlave, Wall-E, Príšerky s.r.o. či Rodinka úžasných. A už (dúfajme) čoskoro sa dočkáme ďalšieho skvelého prírastku.

Nový animák nesie jednoduchý názov Duša (Soul) a pracovali na ňom hlavne tvorcovia stojaci za príbehom V hlave (Inside Out). Tým sa asi objavovanie nevšedných kútov ľudského tela zapáčilo, takže tentokrát nás čaká práve Duša. Príbehsa zameria na postavu Joea Gardnera, učiteľahudby, ktorý tajne sníva o tom, že sa raz stane jazzovým hudobníkom.

Po slede udalostí sa ocitá vo svete plnom duší a jeho tak čaká cesta za poznaním, na čom v živote skutočne záleží. Doprevádzať ho pri tom bude postavička menom 22. Tá mu podá pomocnú ruku pri návrate do nášho sveta. O réžiu sa postaral Pete Docter, ktorý má na kontePríšerky s.r.o., Hore či už spomínané V hlave. Premiéraje stále stanovená 18. júna, no pre hrozbu koronavírusu nie je nič isté.

Viac o téme: Animovaný filmPixarSoulDuša
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu