Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kiná Cinemax otvoria už 10. decembra: V programe nájdete aj tieto očakávané tituly

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

Kiná Cinemax privítajú svojich divákov znova od štvrtka 10. decembra. Za dodržania všetkých bezpečnostných opatrení sa najväčšia sieť kín rozhodla otvoriť všetky prevádzky na celom Slovensku. V programe ponúkne viacero očakávaných titulov. Informoval o tom PR manažér Peter Gašparík.

"Dáta zo Slovenska i zahraničia dokazujú, že kiná sa od začiatku pandémie ani raz nestali ohniskom nákazy a pri dodržiavaní základných opatrení ponúkajú bezpečný priestor pre trávenie voľného času," poznamenal s tým, že pri vstupe do každého z kín Cinemax nájdu návštevníci bezkontaktné dávkovače dezinfekcie, informácie o rozostupoch ich budú čakať na zemi a zamestnancov kina budú chrániť rukavice aj plastové štíty.

Johnny Depp dostal v boji ranu pod pás: Súd odmietol odvolanie! Nemá šancu na úspech

"Kapacita kinosál bude obmedzená na 50 % a vetranie v každej z nich bude naďalej fungovať na princípe vonkajšej cirkulácie vzduchu – ten z interiéru bude odvádzaný von a namiesto neho bude dovnútra prúdiť čerstvý vonkajší vzduch." Zakázaná bude konzumácia občerstvenia v priestoroch kina a povinnosťou zostane správne nasadené rúško.

Ilustračný obrázok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Photo by Kilyan Sockalingum on Unsplash)

Mnohé novinky

Do Vianoc čaká filmových fanúšikov niekoľko zaujímavých noviniek. Hneď po otvorení kiná ponúknu napríklad nemeckú komédiu Nightlife s obľúbeným hercom Elyasom M'Barekom. Milovníkov akčných filmov poteší aktuálny triler Liama Neesona s názvom Pre balík prachov.

Týždeň pred Vianocami sa do kín vráti jedna z najobľúbenejších superhrdiniek komiksových zošitov i filmového plátna. Film Wonder Woman 1984 je pokračovaním úspešného blockbusteru z roku 2017, tentoraz bude amazonská princezná Diana v podaní Gal Gadot zachraňovať svet v pestrofarebných 80. rokoch minulého storočia.

Detské publikum sa môže tešiť na animovaný film 100 % vlk. Vo vianočnom čase sa diváci môžu tešiť aj na českú komédiu Matky o štvorici žien, ktoré zažívajú radosti i starosti rôznych fáz materstva či snímku Duša, najnovší film z produkcie animačného štúdia Pixar.

Viac o téme: KináKoronavírusPremiéryCinemaxOtvorenie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu