Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Zažite divoký nočný záťah úplne bez opice s komédiou Nightlife

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: BONTONFILM SK)

Hlasná hudba, farebné svetlá mihotajúce sa v tme, alkohol tečúci prúdom, sporo odeté telá natriasajúce sa na parkete v rytme najnovších tanečných hitov... To všetko vytvára nezameniteľnú atmosféru nočného života, s ktorou sme sa na čas museli úplne rozlúčiť. Teraz si ju však môžeme vychutnať aspoň na veľkom plátne, do kín totiž prichádza skvelá komédia z prostredia barov, diskoték a nočných klubov – NIGHTLIFE.

V hlavných úlohách sa predstavia Elyas M´Barek a Frederick Lau známi z filmu Takmer dokonalé tajomstvá, ktorý v júni ovládol slovenské kiná. Fešáka Elyasa M´Bareka môžete poznať aj z kultovej trilógie Fakjú pán profesor, vďaka ktorej sa stal komediálnou hviezdou svetového formátu. Trojicu hlavných predstaviteľov uzatvára šarmantná ryšavka ruského pôvodu Palina Rojinski. Zaujímavosťou v súvislosti s námetom komédie Nightlife je, že táto u nás menej známa multitalentovaná herečka si privyrába aj ako dídžejka. A napokon, ako symbolická štvrtá postava pôsobí samotné pulzujúce nočné veľkomesto.

O čo teda vo filme pôjde? Nightlife rozpráva príbeh barmana Mila (Elyas M´Barek), ktorý žije svoj život v noci. Jeho svet je jeden nekonečný žúr, užíva si párty, zábavu, kamošov, dievčatá – každý večer v trochu inom poradí. Jedného dňa však stretne Sunny (Palina Rojinski), ženu svojich snov, a všetko je zrazu inak. Milo zatúži po obyčajnom živote cez deň a rozhodne sa získať si srdce svojej vyvolenej za každú cenu. To však nebude také jednoduché, Sunny sa totiž chystá opustiť mesto a odletieť za prácou do Ameriky. Milo má len jeden večer na to, aby si dáma jeho srdca rozhodnutie odísť do cudziny rozmyslela.

Osudové rande sa spočiatku vyvíja nádejne, potom však na scénu prichádza Milov bláznivý kamoš Renzo (Frederick Lau), ktorý je magnet na problémy a v pätách má polovicu berlínskeho podsvetia. Z romantického večera sa stane divoká jazda nočným mestom, plná gangstrov, ruskej mafie, nerdov a uletených kostýmov, na ktorú nikto z trojice tak skoro nezabudne...

VIDEO Zažite divoký nočný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BONTONFILM SK)

Komédia Nightlife ponúka divákom skvelú zábavu aj romantiku a môže byť príjemným únikom z predvianočného zhonu, ako aj vítaným spestrením po dlhých a jednotvárnych jesenných dňoch. Slovami chvály na ňu nešetrili ani samotní herci.

„Toto je najzábavnejší film, aký som kedy natočil! Prekvapuje tými najabsurdnejšími, divokými dejovými zvratmi, ktoré sú však stále dostatočne vierohodné. Myslím si, že publikum zažije veľa srandy!“ vyznal sa Frederick Lau. Aj podľa Paliny Rojinskej ide o „jednoznačne najcoolovejší a najvtipnejší film“, v ktorom hrala. Tak neváhajte a príďte sa presvedčiť na vlastné oči. Komédiu Nightlife si v slovenských kinách vychutnáte od 10. 12. 2020 s českým dabingom.

VIDEO Zažite divoký nočný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BONTONFILM SK)

VIDEO Zažite divoký nočný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BONTONFILM SK)

Viac o téme: Nightlife
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu