Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

House of Gucci sa blíži: Jared Leto o svojom kolegovi! Bolo super byť s ním v ringu

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/AP/Vianney Le Caer/Invision)

House of Gucci (v slovenčine Klan Gucci) je jedným z najočakávanejších filmov roka. Vo filme, ktorý režíruje Ridley Scott, sa predstavia oscaroví herci i herci prvého formátu na čele s Lady Gaga. Vo filme sa objaví aj Jared Leto, ktorý sa rozhovoril o jeho vzťahu s kolegom.

Niektorí sa nemôžu na pľaci ani vystáť, no toto nie je ich prípad. Jared Leto si zahral po boku Adama Drivera a zdá sa, že im to klaplo. 


Mohlo by vás zaujímať: Divoká jazda klanu Gucci: Sex, moc, vražda... PRVÝ TRAILER je tu! Lady Gaga žiari, Jareda Leta nespoznáte


Bol to skvelý partner

Počas premiéry v New Yorku prezradil, že sa mu s Driverom hralo úžasne. "Zažil som s ním skvelý čas," povedal pre ETonline.com. Vo filme hrá Adam Driver Maurizia Gucciho a Jared Leto jeho bratranca Paola Gucciho.

Lagy Gaga, Jared Leto a Adam Driver. (Foto: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)
Zobraziť galériu (5)
Lagy Gaga, Jared Leto a Adam Driver. (Foto: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)

"Je to skvelý herec a bola naozaj zábava hrať s ním, dostať sa s ním do jedného ringu, je to naozaj perfektný partner," povedal. "Takže áno, som naozaj šťastný," dodal. Leta vo filme takmer nespoznáte, kvôli tejto úlohe prešiel naozaj veľkou transformáciou, v maskérni mu museli pridať pár kíl, prerobiť ho a herec sa musel naučiť aj prízvuk. Na Slovensku bude mať film premiéru 25. novembra. 

Búrlivé manželstvo

Luxus, peniaze, moc.. a nakoniec aj vražda bývalého manžela. Patrizia Reggiani, ktorú si zahrá Lady Gaga, je bývalou manželkou Maurizia Gucciho (Adam Driver), vnuka renomovaného módneho návrhára a zakladateľa značky Guccia Gucciho. Ich vzťah bol od začiatku plný kontroverzií. Rodolfo Gucci, otec Maurizia, bol od začiatku proti svadbe. Patriziu totiž považoval za ženu, ktorá túžila len po postavení a peniazoch. Vzali sa začiatkom 70. rokov, v 80. žili na vysokej nohe. V roku 1985 však Maurizio odišiel na služobnú cestu, z ktorej poslal manželke odkaz, že už sa nevráti a manželstvo skončilo.

O päť rokov neskôr začal chodiť s Paolou Franchi. V tom čase bolo už manželstvo s Patriziou v troskách. Rozviedli ich v roku 1994. Rok na to dala Maurizia zabiť. Dôvodom bola podľa prokurátorov žiarlivosť, peniaze a túžba prevziať moc na slávnou značkou. Odsedela si 18 rokov a z väzenia ako čierna vdova vyšla v roku 2016.

Al Pacino, Lady Gaga a Jared Leto. (Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)
Zobraziť galériu (5)
Al Pacino, Lady Gaga a Jared Leto. (Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Na slobodu sa mohla dostať o päť rokov skôr, no podmienkou bolo podstúpenie pracovného programu. To odmietla. "Nikdy v živote som nepracovala a rozhodne s tým neplánujem začať," povedala pre talianske médiá. Potom, ako vyšla z väzenie, rodina Gucci jej vyplatila takmer 28 miliónov dolárov napriek tomu, že dala zabiť svojho exmanžela. Šlo o rozvodovú dohodu, ktorá nevypršala napriek objednávke vraždy. To je príbeh Patrizie Reggiani, ktorý uvidíme už čoskoro. 

Jared Leto s mamou. (Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)
Zobraziť galériu (5)
Jared Leto s mamou. (Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Viac o téme: Al PacinoLady GagaJared LetoAdam DriverHouse of GucciKlan Gucci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu