Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na Valentína vstupuje do kín nová evitovka: Nenechajte si ujsť obľúbených českých a slovenských hercov

V lete ti poviem
V lete ti poviem (Zdroj: Facebook V lete ti poviem)

V čase sviatku svätého Valentína vstúpi budúci rok do kín romantická komédia V lete ti poviem, ako sa mám. Pod snímkou ​​je podpísaný autorský tím divácky úspešných filmov Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť. Hlavnou dejovou líniou nového filmu je hľadanie lásky, šťastia a sily priateľstva. Do kín snímka príde 17. februára 2022, uviedla v tlačovej správe za tvorcu filmu Uljana Donátová.

V hlavných úlohách filmu, ktorý podobne ako oba predchádzajúce režírovala Marta Ferencová, sa predstaví množstvo českých i slovenských hercov - Tereza Kostková, Martin Hofmann, Jaroslav Plesl, Ondřej Sokol, Ján Koleník, Soňa Norisová, Simona Babčáková, Petra Vajdová.

Príbeh mapuje životy párty štyridsiatnikov, ktorí sú kamarátmi od detstva a dodnes sa stretávajú, teraz už spolu so svojimi rodinami. Po rokoch sa ale začínajú objavovať tajomstvá, ktoré ich životy navždy zmenia. Ukazuje sa, že byť šťastný je celkom drina, ale dôležité je neprestávať sa snažiť. A aj keď v zime človek napríklad stráca nádej, v lete si na otázku: Ako sa mám? môže odpovedať: Som šťastný.

Komédia V lete ti poviem, ako sa mám vznikla podľa knihy a scenára autorky bestsellerov Evity Twardzikovej, podobne ako Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť. Každý z týchto filmov videlo v českých kinách vyše 300-tisíc divákov. Spisovateľka, moderátorka a novinárka, ktorá časť zo svojich kníh vydala pod menom Urbaníková, patrí k vyhľadávaným autorkám tak v Česku, ako aj na Slovensku.

Viac o téme: PremiéraValentínV lete ti poviem ako sa mámEvitovka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu