Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto nie je GÓL! Slávny futbalista hviezdou novej komédie

Zlatan Ibrahimovič Zobraziť galériu (6)
Zlatan Ibrahimovič (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Už budúci týždeň príde aj do slovenských kín počin s názvom Asterix a Obelix: Ríša stredu. Je dosť pravdepodobné, že dobrodružná komédia priláka aj mnohých fanúšikov futbalu. Pred kamerami sa totiž predviedol aj úspešný hráč tímu AC Milano - Zlatan Ibrahimovič (41).

Asterix a Obelix zostali nielen komixovými hrdinami, ale vďaka veľkému úspechu sa dočkali aj animovaného a neskôr tiež filmového spracovania. V hlavných úlohách sa preslávili Gerard Depardieu (Obelix) a Christian Clavier (Asterix). 

V aktuálnom filme s názvom Asterix a Obelix: Ríša stredu ich v týchto úlohách nahradili Guillaume Canet a Gilles Lellouche. Diváci sa tiež môžu tešiť aj na ďalšie významné herecké mená - Marion Cotillard, Vincent Cassel, Pierre Richard, Angéle, či Marco Beltrami.

Toto nie je GÓL!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Christophe Brachet / Pathé)
Toto nie je GÓL!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Christophe Brachet / Pathé)
Toto nie je GÓL!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Christophe Brachet / Pathé)

Príjemným prekvapením pre divakov určite je aj účasť futbalistu Zlatana Ibrahimoviča. Ten pred kamerami stvárnil rímskeho legionára Caia Antivira. 

Úspešný futbalista sa tak zaradil k iným hviezdam športu, ktoré vo fimoch o dvojici galských bojovníkov účinkovali. A to pretekár F1 Michael Schumacher, basketbalista Tony Parker a futbalista Zinedine Zidane.

Toto nie je GÓL!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Christophe Brachet / Pathé)

O filme Asterix a Obelix: Ríša stredu:

Píše sa rok 50 pred Kristom. Čínska cisárovná bola práve uväznená po štátnom prevrate, ktorý vyvolal zradný princ Deng Tsin Qin. S pomocou fénického kupca Finalthesisa a jej verného telesného strážcu Maj Weja uteká cisárovnina jediná dcéra princezná Sass-Yi do Galície, aby požiadala o pomoc dvoch udatných bojovníkov Asterixa a Obelixa, ktorí sú vďaka čarovnému elixíru obdarení nadľudskou silou. Naši dvaja nerozluční hrdinovia s radosťou súhlasia, aby pomohli princeznej zachrániť matku a oslobodiť krajinu. A tak sa začína veľká cesta a dobrodružstvo na ceste do Číny. Ale Cézar a jeho mocná armáda, túžiaca po novom dobývaní, smerujú aj do Ríše stredu... 

Viac o téme: Zlatan Ibrahimovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu