Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna herečka ohuruje vzhľadom: 65-ka na krku a ona... Vyzerá božsky!

Michelle Pfeiffer Zobraziť galériu (5)
Michelle Pfeiffer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále rovnako krásna! Začiatkom tohto týždňa sa konala slávnostná premiéra počinu s názvom Ant-Man a Wasp: Quantumania, v ktorom si zahrala aj herečka Michelle Pfeiffer, ktorá koncom apríla oslávi 65. narodeniny. Pri pohľade na ňu však znie neuveriteľne.

Už budúci štvrtok, 16. februára, príde do slovenských kín nová marvelkovka s názvom Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

VIDEO: Trailer k filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

V pondelok sa konala slávnostná premiéra počinu v Los Angeles, ktorej sa zúčastnili hlavné hviezdy, tvorcovia i špeciálni hostia. Spomedzi hercov, ktorí sa slávnostného premietani zúčastnili možno spomenúť mená ako Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Kathryn Newton, či Bill Murray.

Paul Rudd
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Dylan Michael Douglas, Michael
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Michelle Pfeiffer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Superhrdinovia Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) sa vracajú, aby pokračovali vo svojich dobrodružstvách ako Ant-Man a Wasp. Spolu s Hopeinými rodičmi Janet Van Dyneovou (Michelle Pfeiffer) a Hankom Pymom (Michael Douglas) a Scottovou dcérou Cassie Langovou (Kathryn Newton) sa rodina ocitne na prieskume kvantovej ríše, v kontakte s novými podivnými bytosťami a vydá sa na dobrodružstvo, ktoré ich posunie za hranice toho, čo si mysleli, že je možné.

Rýchle dobrodružstvo na veľkom plátne, ktoré štartuje piatu fázu filmového sveta Marvelu, je plné akcie a humoru, presne ingrediencie na, ktoré fanúšikovia MCU čakajú. „​Filmy o Ant-Manovi boli vždy aj o rodine,” hovorí režisér Peyton Reed. “V Quantumánii” prehlbujeme a komplikujeme rodinnú dynamiku. V prvých dvoch filmoch sme sa ponorili do Kvantovej ríše a tentoraz sme chceli dať filmu úplne iný vzhľad: Je to epický zážitok. V stávke je veľa,” dodáva Reed.

Viac o téme: Michelle PfeifferAnt-Man a Wasp: Quantumania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu