Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda Mamy na prenájom o NAJHORŠOM rande: Bolo to PSYCHO... Preboha, TOTO vážne?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herečka Martina Zábranská aktuálne patrí k najpopulárnejším tváram televízie Markíza. Dôvodom je to, že je hlavnou hviezdou seriálu Mama na prenájom a jej suverénna postava bláznivej Nade si okamžite získala srdcia mnohých divákov. Sympatická tmavovláska aktuálne prijala pozvanie prísť do markizáckeho Telerána, kde nerozprávala len o práci, ale aj svojom súkromí...

V lete minulého roka vyšlo najavo, že sympatická herečka je zadaná, no a jej partner nie je len tak hocikto. Pár tvorí s hercom Jiřím Dvořákom, ktorý je od o 27-rokov starší. Dvojicu vtedy prichytili české médiá počas Medzinárodného filmového festivalu Karlových Varoch, kde sa zúčastnili na párty istého alkoholického nápoja.

Hviezda Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ešte kým našla lásku po boku Jiřího, herečka skúšala šťastie aj prostredníctvom  zoznamovacej aplikácie. A urobila tak prvýkrát a rovno aj naposledy. V Teleráne priznala, že schôdzka naslepo s neznámym mužom dopadla absolútne katastrofálne.  

„Moje asi najhoršie rande bolo cez zoznamovaciu aplikáciu. Moje jediné rande cez túto aplikáciu, tak to aj skončilo, že som zmazala tú aplikáciu. A to bolo s Rakúšanom, ktorý za mnou prišiel opitý v noci, že sa tu nasťahoval v Bratislave do hotela... Bolo to psycho! Bolo to trošku psycho, tak som si povedala, že dosť," prezradila pôvabná herečka, ktorá by po tejto skúsenosti zrejme už do ničoho podobného nešla. 

A čo vy? Skúsili ste už rande cez takúto aplikáciu? Ako to dopadlo? 

Hviezda Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu