Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bláznivý Juraj Mokrý sa pred rokmi vytratil z obrazoviek: Uff... Pozrite, ako dnes vyzerá!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (4)
Juraj Mokrý (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Spoznali by ste ho?! Juraj Mokrý (45) je zjav, na ktorý sa nedá len tak zabudnúť. Svojho času prostredníctvom televíznych obrazoviek zabával celé Slovensko. Jeho popularita ale postupne slabla, až napokon sa vytratil a v televíznych programoch sa objavoval len výnimočne. Aha, ako sa v priebehu rokov zmenil!

Rozhovory Juraja Mokrého, ktorý vystupoval ako redaktor vymyslenej televízie z Oravy, sú priam legendárne. Netradičné boli aj jeho predpovede počasia a svojho času moderal viaceré zábavné relácie. V roku 2009 vyhral tanečnú šou Let´s Dance a stal sa Kráľom tanečného parketu. 

Šou Let´s Dance a jej už 8. sériu môžete sledovať každú nedeľu o 20:30 na Markíze. 

Juraj Mokrý a Diana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Frolo)

V tom čase tvoril pár s úspešnou herečkou Dianou Mórovou, s ktorou majú spolu syna Quida. Dvojica sa však za pomerne dramatických okolností rozišla a ešte dlho potom plnili stránky buvláru rôzne detaily z ich súkromia. 

 

Aktuálne sa Mokrý na obrazovkách neobjavuje. Avšak fanúšikovia majú možnosť vidieť ho na doskách, ktoré znamenajú svet. Napríklad v štúdiu L+S stvárňuje jednu z ústredných postáv v dráme s názvom Oleanna. 

Lístky na toto predstavenie si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk

Ako vidno na záberoch z predstavenia, Mokrý si v priebehu rokov nechal narásť dlhé vlasy. Keďže čochvíľa oslávi 46. narodeniny, má už pochopiteľne aj šediny. V tvári sa niekdajší zabávač až tak nezmenil a jeho súčasťou jeho imidžu zostali aj dioptrické okuliare. 

Bláznivý Juraj Mokrý sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpredaj.sk)
Bláznivý Juraj Mokrý sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Viac o téme: Juraj Mokrý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu