Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milanko z Mamy na prenájom ukázal PARTNERKU: Prehovorili o súkromí… Bozkávacie scény NEMUSÍ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál mama na prenájom si nezískal srdcia divákov len pre zaujímavý dej a skvele spracované postavy, ale aj pre perfektný výber mladých hereckých tvárí. Medzi ne patrí aj sympatický Peter Kissn (26), ktorý stvárňuje postavu pôrodníka a gynekológa Milana Staviarskeho...

26-ročný umelec tvorí na obrazovke nerozlučnú trojicu s ďalšími nadanými hercami - Adamom Bárdym a Eriom Žibekom. V posledných epizódach boli diváci svedkami toho, ako si seriálový Milanko začal s recepčnou Monikou, s ktorou sa už stihol oženiť. 

Milanko z Mamy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

V súkromí ale hercovi svadba tak skoro nehrozí. „Bábätko nás zatiaľ nečaká a svadba , to tiež zatiaľ nie," prezradil v rozhovore pre web markiza.sk, ktorý absolvoval počas druhého kola Let's dance. Tam totiž priviedol aj svoju oficiálnu partnerku, ktorá sa pred fotoaparáty a kameru postavila spoločne s ním. 

Petrova pôvabná polovička prezradila, že čo sa týka sledovania bozkávacích scén svojho partnera, prežíva to úplne v pohode. „Ja to vnímam veľmi komicky, my si z toho robíme srandu," povedala s úsmevom. Menej príjemné to je samotnému Petrovi. 

Milanko z Mamy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„To som veľmi rád, že to takto berú. Lebo mne to nie je niekedy veľmi príjemné, keď sa mám na to pozerať. Lebo keď mám priateľku, je to také, že... Ajajaj. Tie bozkávacie scény... Ja to moc neobľubujem," vyjadril sa a dodal, že to skrátka berie ako súčasť svojho povolania. 

Milanko z Mamy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: MilanMama na prenájomPeter Kiss
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu