Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príšerná premena hviezdy Honby za diamantom: Z krásky sa stala mužatka!

Kathleen Turner s Michaelom Douglasom Zobraziť galériu (5)
Kathleen Turner s Michaelom Douglasom (Zdroj: internet)

Hviezdu filmov Honba za diamantom a Honba za klenotom Nílu by ste v súčasnosti spoznali len veľmi ťažko. Kráska, ktorá nás kedysi očarila po boku Michaela Douglasa, sa zmenila, a to veľmi krutým spôsobom.

HerečkuKathleen Turner si väčšina z nás pamätá ako sympatickú krásku, ktorá pri neuveriteľnom dobrodružstve našla lásku v náručí dobrodruha -Michaela Douglasa. Romantického šťastného konca sa všakKathleendočkala len na filmovom plátne, lebo po ôsmich rokoch od natáčaniajej lekári diagnostikovali zákernú chorobu. Po príšernom verdikte s názvom reumatiodná artritídadokonca hrozilo, že už nikdynebude môcť chodiť.

Kathleen Turner za mlada
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Známa herečka svoj boj nevzdala. Napriek tomu, že ju užívanie silných liekov pripravilo o krásu, našla svoje miesto naBroadwayi. Po istej dobe však lieky prestávali účinkovať a z kedysi slávnej hviezdy sa stala alkoholička.

Kathleen Turner
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Choroba ani alkohol ju však nezlomili.Dnes nad komentármi neprajníkov len mávne rukou a tvrdí, že nikdy nepochopia, čo musela prežiť. Sama vie najlepšie, že nevyzerá ako pred tridsiatimi rokmi, no zmierila sa s tým a podľa nej byto mali urobiť aj ostatní. Navzdory zdravotným problém sa snaží cvičiť, rada sa vyberie aj na prechádzku a plastiky odmieta.

Kathleen Turner
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kathleen Turner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu