Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizácka hviezda ukázala sestru: Aha, aj ona je krásna!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Martina Zábranská je ústrednou postavou v jednom z najviac sledovaných seriálov súčasnosti. A to v markizáckej Mame na prenájom, kde stvárňuje Naďu. Okrem talentu zaujme táto herečka aj krásou. Pozrite ale, nie je jedinou kočkou v rodine!

Kým minulú sériu bola Martina Maca Zábranská moderátorkou tanečnej šou Let´s Dance, počas tohto ročníka si atmosféru užívala ako hosť. Nechýbala ani na nedeľnom finále, kde jej robila spoločnosť jej sympatická sestra. 

Spoločnou fotkou sa Maca pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram a krásne sestry ochotne pózovali aj prítomným fotografom. Obe dámy si dali na svojom vzhľade záležať a treba uznať, že vyzerali skvele. Zábranská vystavila na obdiv svoje nohy v trblietavých minišatách a na tvári jej nechýbal typický úsmev.  

Markizácka hviezda ukázala sestru:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/ macazabranska a Ján Zemiar)

28-ročná Martina Zábranská herectvo síce nevyštudovala, avšak verejnosti je jej meno už dobre známe. Po účinkovaní v rozprávke Zakliata jaskyňa prišla príležitosť zahrať si v seriáli Svätý Max a aktuálne teda hviezdi v Mame na prenájom, vďaka čomu sa teší značnej diváckej priazni. 

Viac o téme: Mama na prenájomMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu