Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

S hviezdami legendárnej Modrej lagúny sa život nemaznal: Bankrot, depresia a alkohol

Christopher Atkins a Brooke Shields v Modrej lagúne Zobraziť galériu (4)
Christopher Atkins a Brooke Shields v Modrej lagúne (Zdroj: internet)

Romantický príbeh nevinnej lásky vo filme Modrá lagúna svojho času dojal celý svet. Od jej natočenia však ubehlo neuveriteľných 35 rokov a predstavitelia hlavných hrdinov sa poriadne zmenili. Čo všetko Christopher Atkins a Brooke Shields prežili a ako ich to poznačilo?

Brooke Shields sa narodila so striebornou lyžičkou v ústach ako dcéra bohatého obchodníka so šľachtickými koreňmi. Už vo veľmi mladom veku začala s modelingom a preslávila sa reklamou na džínsy od Calvina Kleina.V kariére herečky sa jej darilo hneď od začiatku skvelo. Po debute v kontroverznom filme Dievčatko natočila Modrú lagúnu a ďalšie snímky. Úspechy na plátne i v seriáli Priatelia jej priniesli vlastný sitkom Správna Susan.

Brooke Shields v Modrej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Dvojnásobná mamička nemala núdzu ani na lásku, keďže ju spájali s viacerými významnými mužmi. V roku 1997 sa vydala zaAndreho Agassiho, no sobáš o dva roky neskôr anulovali. Tým pravým bol pre ňu nakoniec scenárista Chris Henchy, ktorému porodila dve deti. Populárna herečka ako čerstvá mamička bojovala s psychickou poruchou, nonehanbila sa o tom rozprávať a problém s pomocou antidepresív vyriešila.

Brooke Shields
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Christopher Atkins pôvodne dúfal, že sa stane profesionálnym bejzbalovým hráčom, no keď ho zradilo koleno, nasledovalo množstvo operácií. Mladík sa všakuchytil, aj vďakasvojmu sexi opálenému telu a blond kučerám,v modelingu. Skutočnú slávuspoznal až po natočení filmu Modrá lagúna. Hercovi sa podarilo nájsť skutočnú lásku, keď si len po šiestich mesiacoch známosti vzal austrálsku modelkuLynne Barron.

Christopher Atkins
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Wikipedia)

Jeho šťastie netrvalo dlho, pretože Christopherov manažér spreneveril peniaze svojich klientov a on skončil na mizine. Finančné problémy spôsobili aj to, že sa Atkins oddal alkoholu. Zo závislostisa dostal najmä vďaka svojej krásnej manželke, s ktorou majú dve deti. V priebehu rokov si stihol zahrať vo viacerých filmoch i seriáloch a dokonca vlastní spoločnosť zamenranú na športovépotreby.

Viac o téme: Brooke ShieldsChristopher AtkinsModrá lagúna
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu