Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Monika z Priateľov vyzerá ako príšera: Závislosť na plastikách!

Courteney Cox Zobraziť galériu (3)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

Courteney Cox sa na nedostatok úspechu sťažovať jednoznačne nemôže. K popularite jej určite pomohlo aj účinkovanie v seriáli Priatelia, kde si zahrala úlohu Moniky Gellerovej. Od čias natáčania ubehli už roky a Courteney sa proti známkam starnutia rozhodla bojovať plastikami.

Sympatická Monika z kultových Priateľov, ako sme ju všetci poznali, je už dávno preč. HerečkaCourteney Cox totiž v strachu z pribúdajúcich rokov siahla po botoxe a chirurgických zásahoch. Z kedysi krásnej čiernovlásky sa tak pomaly, ale isto, stáva plastiková príšera.

Courteney Cox pred (vľavo) a po zákrokoch
Zobraziť galériu (3)
Courteney Cox pred (vľavo) a po zákrokoch  (Zdroj: SITA)

Courteney sa nikdy netajila tým, že kvôli zachovaniu mladistvého vzhľadu siahla po botoxových injekciách, k svojim plastikám sa však radšej nevyjadruje. Smutným faktom zostáva, že aj keby sa snažila tváriť, že skalpel chirurga ešte nikdy nevidela, nikto by jej pri súčasnom výzore neuveril. Zatiaľ čo menšiapomoc v boji proti vráskam by zrejme nikomu neublížila, množstvo zákrokov, ktoré podstúpilaseriálová Monika, je už príliš. Jej posadnutosť dospela až to takého extrému, že nie je schopná dostatočne hýbať svalmi na tvári. Zlé jazyky dokonca hovoria, žeCourteney vyzerá akoby mala nervovú poruchu.

Courteney Cox
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Seriál Priateliasi môžete pozrieť vo vysielaní TVDoma.

Viac o téme: PriateliaCourteney CoxPlastika
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu