Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dcéra Blaženy (30) zo Slunce, seno...: SVADBA s o 31 rokov starším MILIARDÁROM!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FS Barrandov)

PRAHA - Dcéra herečky Veroniky Kánskej (56), ktorá v obľúbenej trilógii Slunce, seno,... stvárnila postavu Blaženy, sa bude vydávať. Svoje áno povie Anna Marie (30) už čoskoro o 31 rokov staršiemu českému miliardárovi Richardovi Chladovi (61).

Anna Marie Kánská a Richard Chlad sa zasnúbili ešte minulý rok, a tak sú prípravy na ich veľký deň v plnom prúde. „O ruku som požiadal už v lete v Chorvátsku. Samozrejme som najprv dostal povolenie od jej rodičov,“ prezradil 61-ročný miliardár ešte v okóbri. Detaily svadby však prezrádzať vôbec nechce. 

„Svadba je naplánovaná, máme dátum, máme termín, máme prstene a povieme vám to, až bude po svadbe,“ prezradil Chlad českému webu eXtra.cz s tým, že svadba prebehne v Česku. Spoloční potomkovia však do úvahy nepripadajú. Aspoň nateraz... A ženích by bol rád, keby to tak aj zostalo.

Dcéra Blaženy (30) zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

„Pokiaľ ma bude veľmi nútiť, tak potom možno, ale ja už chcem mať relatívne slobodu a nechcem mať v 61 rokoch ďalšie decko, ďalšie školy, obmedzovanie,“ prezradil Chlad s tým, že jeho partnerka zatiaľ súhlasí. Navyše má vraj výborný vzťah s jeho deťmi s prechádzajúcich vzťahov. 

Anna Marie Kánská je dcérou herečky Veroniky Kánskej, ktorú verejnosť vníma predovšetkým ako Blaženu z Troškovej trilógie Slunce, seno... Podnikateľ Richard Chlad je bývalým automobilovým pretekárom. Aktuálne prevádzkuje desiatky šport barov s hracími automatmi. 

Viac o téme: Veronika KánskáSlunce seno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu