Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najdojemnejší moment v Hornej Dolnej: Diváci sa mali smiať, ale... Slová Polnišovej vháňajú slzy do očí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - On smúcil za milovanou Rapidečkou, fanúšikovia plačú za ním! Televízia Markíza včera večer odvysielala dve epizódy obľúbeného seriálu Horná Dolná. K zmenám v programe došlo v nadväznosti na náhle úmrtie herca Dana Heribana (†43), ktorý v počine stvárnil Ďura Brmbalíka. Diváci sa mali pri obrazovkách smiať a zabávať. Avšak mnohí sa zrejme neubránili slzám.

Dano Heriban bol uznávaným umelcom, ktorý exceloval na divadelných doskách, venoval sa hudbe a účinkoval vo viacerých počinoch. Avšak najviac fanúšikov a najväčšiu divácku priazeň si získal vďaka svojskému stvárneniu dedinského frajera Ďura v obľúbenom markizáckom seriáli Horná Dolná. 

Jeho neodmysliteľnou súčasťou bola červená Rapidečka, ktorá bola priam jeho láskou. Včera, keď nás Dano navždy opustil, sme boli večer pri obrazovkách svedkami aj toho, ako Ďuro plače za svojím milovaným autíčkom. 

Najdojemnejší moment v Hornej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Dakujem ci Rapi za všetky naše krásne chvíle, keré sme spolu zažili. Ja nevím, čo mám povedat,” prihováral sa Brmbalík svojej Rapidečke a mnohým fanúšikom tak akoby hovoril zo srdca. 

Emotívne vyznievajú aj slová Eriky, ktorú stvárnila Petra Polnišová. „Umrela v tom najlepšom. Jako královná. Brmbi, ona by nescela, aby si sa tako trápil. Musíme íst dalej,” poznamenala pred kamerami tmavovláska. A hoci by sa za iných okolností pri tejto scéne diváci doma zabávali, s ohľadom na okolnosti, ktoré sa včera stali, v nich s najväčšou pravdepodobnosťou prevládali opačné emócie. 

Spomínaný ÚRYVOK zo seriálu Horná Dolná nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu