Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda z Teórie veľkého tresku si zahrá v kultovom horore

Johnny Galecki a jeho kolegovia z Teórie veľkého tresku Zobraziť galériu (3)
Johnny Galecki a jeho kolegovia z Teórie veľkého tresku (Zdroj: SITA)

Americký herec Johnny Galecki sa predstaví v horore Rings, ktorý plánujú uviesť do amerických kín v piatok 13. novembra. Informoval o tom portál Deadline. Snímka z dielne spoločnosti Paramount nadviaže na filmy Kruh (2002) a Kruh 2 (2005) o prekliatej videokazete, po ktorej pozretí má človek do siedmich dní zomrieť.

Tridsaťdeväťročný rodák z belgického mesta Bree si v novinke zahrá jedného z hlavných hrdinov, príťažlivého a pôžitkárskeho profesora Gabriela, ktorý pomáha páru Holtovi a Julii. Tých stvárnia Alex Roe a Matilda Lutz.

Johnny Galecki
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nakrúcanie pod režisérskou taktovkou Španiela F. Javiera Gutiérreza sa už začalo. Scenár napísali David Loucka, Jacob Aaron Estes a Akiva Goldsman. Prvé dva filmy si na konto celosvetovo pripísali 411 miliónov amerických dolárov. Snímku z roku 2002 nakrútili podľa japonského filmu Kruh (1998), ktorý vznikol podľa rovnomenného románu Kojiho Suzukiho.

Johnny Galecki
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Johnny Galecki v rokoch 1992 až 1997 účinkoval v seriáli Roseanne (1988 - 1997). Diváci a diváčky ho môžu poznať aj ako Leonarda Hofstadtera, ktorého stvárňuje v televíznom hite Teória veľkého tresku (2007). Okrem toho sa predstavil napríklad v snímkach Vianočné prázdniny (1989), Všetci moji muži (1998), Šialený párik (2009), Vymedzený čas (2011) či CBGB (2013).

Viac o téme: Johnny GaleckiRings
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu