Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Upírske denníky bez hlavnej hrdinky: Nina Dobrev dala úspešnému seriálu zbohom

Nina Dobrev Zobraziť galériu (3)
Nina Dobrev (Zdroj: SITA)

Bulharsko-kanadská herečka Nina Dobrev sa neobjaví v pripravovanej siedmej sezóne seriálu Upírske denníky (2009). Dvadsaťšesťročná rodáčka zo Sofie to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu z rozlúčkovej párty.

"Strávila som nádherný víkend pri jazere Lanier v Georgii s mojou rodinou z Upírskych denníkov - hereckým obsadením a štábom. Chcem byť prvá, kto vám povie, že to nebola iba obyčajná oslava, ale rozlúčková párty. Vždy som vedela, že chcem, aby bol Elenin príbeh šesťsezónnym dobrodružstvom a tých šesť rokov bolo pre mňa najúžasnejším obdobím môjho života. Bola som človekom, upírkou, dvojníčkou, šialenou nesmrteľnou, dvojníčkou, ktorá predstierala, že je človek, človekom, ktorý predstieral, že je niekto iný. Uniesli ma, zabili, priviedli ma späť k životu, mučili, prekliali, ukradli mi telo, bola som mŕtva i nemŕtva a omnoho viac sa toho ešte udeje do májového finále šiestej série," napísala Dobrev. "Pozývam vás, aby ste sa spolu so mnou vydali na jazdu, ktorá je oslavou života Eleny Gilbert, a pripravili sa povedať zbohom jej a celej mojej pracovnej rodine, pretože začínam novú kapitolu života," doplnila.

Vampire Diaries, Nina Dobrev
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

"Povedať zbohom Nine je horkosladké i krásne. Po viac ako šiestich rokoch spolupráce sa herci a štáb Upírskych denníkov zblížili viac, ako by bol ktokoľvek z nás čakal. Nina sa nevie dočkať, kedy sa bude môcť pustiť do nových vecí, oddýchnuť si a cestovať po svete a my všetci ju v tom podporujeme. Nina i štyristo hrdiniek, ktoré stvárňovala, nám však budú chýbať," vyjadrila sa tvorkyňa Upírskych denníkov Julie Plec. Okrem Dobrev seriál opúšťa aj predstaviteľ Tylera Lockwooda, 30-ročný Michael Trevino, ktorého uvoľnili pre prácu na pilote The Kingmakers.


Milovníci Vikingov majú dôvod na radosť: Nová séria príde už čoskoro!


Vampire Diaries, Nina Dobrev
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nina Dobrev stvárňuje v Upírskych denníkoch (2009) okrem spomínanej Eleny Gilbert aj upírku Katherine Pierce. Ukázala sa napríklad aj v snímkach Chloe (2009), Charlieho malé tajomstvá (2012) alebo Falošní poliši (2014). Zviditeľnila sa tiež trojročným vzťahom s kolegom z Upírskych denníkov Ianom Somerhalderom, no predvlani sa rozišli.

Viac o téme: Upírske denníkyNina Dobrev
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu